За мен

Главен ембриолог в МЦ Афродита. Имам солиден опит в следните техники: Класическо IVF, ICSI, замразяване на яйцеклетки и ембриони, замразяване на сперматозоиди и биопсичен материал, TESE, PESA, култивиране до стадий бластоцист, ембриотрансфер.

В ежедневната си работа като ембриолог съм се посветил на нелеката задача да помогна на малките ембриончета в лабораторията си да се превърнат в малки човечета, които да внесат радост и любов в своят нов дом, там, където ги очакват с трепет и копнеж!

Професионалния си път започнах през 2000 година в Факултета по Биология на СУ "Св. Климент Охридски".

През 2004 година придобих бакалавърска степен по Молекулярна биология, а година по-късно - магистърска степен по Генетика. През студентските си години, Съдбата ме свърза с един от инициаторите на репродуктивната медицина в България, който ме посвети в професията.

През 2005 година започнах работа в болница "Св. Лазар" като ембриолог. По-късно ценен опит натрупах и зад граница, в АГ клиниката "Ледра" в Кипър, след това в частна болница в Скопие (Македония). А от 2011 година до сега работя в МЦ "Афродита" като Главен ембриолог.

Имам солиден опит в следните техники: Класическо IVF, ICSI, замразяване на яйцеклетки и ембриони, замразяване на сперматозоиди и биопсичен материал, TESE, PESA, асистирано излюпване, култивиране до стадий бластоцист, ембриотрансфер.

Като главен ембриолог изпълнявам и редица административни и управленски функции като:

  • участие във вземането на важни решения, свързани с развитието на клиниката;
  • внедряване на нови технологии, обучение и управление на екип, комуникация с пациенти;
  • контрол на качеството, водене на регистри, връзки с фирми, комуникация с държавните институции;

Постоянно търся начини да повишавам квалификацията си, като участвам в семинари, дискусии и обучения на различни теми, водени от колеги с дългогодишен опит в областта. Вярвам, че споделянето на опит е от полза за всички ни и ще помогне на повече родители да сбъднат мечтата си.

Член съм на ESHRE (http://eshre.eu) и BAHRE(Bulgarian association of human reproductive embryology).

Сертифициран съм като клиничен ембриолог от ESHRE през 2010 г.

Опит

1000, София, България, ул. проф. Марин Големинов 3B
35928060060
Главен ембриолог в МЦ Афродита. Занимавам се с класическо IVF, ICSI, замразяване на яйцеклетки и ембриони, замразяване на сперматозоиди и биопсичен материал, TESE, PESA, асистирано излюпване, култивиране до стадий бластоцист, ембриотрансфер.
Платен прием
Георги Дойчев създаде публикация
2015
​Проблемът с инфертилитета  - реалност в световен мащаб
default image
​Проблемът с инфертилитета - реалност в световен мащаб

Методите в асистираната репродукция постоянно се усъвършенстват и дават възможност за лечение на ...

Публикации

​Проблемът с инфертилитета  - реалност в световен мащаб
Публикация
​Проблемът с инфертилитета - реалност в световен мащаб