За мен

Д-р Даниела Савова е с над 15 години стаж в областта на акушерството, гинекологията и репродуктивната медицина. От 1999 г. е част от екипа на доц. Щерев като акушер-гинеколог в Медицински комплекс "Д-р Щерев".

През 1990 г. завършва Медицински университет в гр. София. Специализира „Акушерство и гинекология” в Университетска болница ДУБ „Майчин дом”, гр. София.

От 2003 г. д-р Даниела Савова активно участва в управлението на Медицински център „Репродуктивно здраве” – извършва структурни и организационни промени, планира, организира, координира и планира цялостната лечебна дейност на медицинския център, осъществява консултативна дейност и др.

Д-р Савова има завършени следдипломни квалификационни курсове по ехографска диагностика в акушерството и гинекологията, колпоскопия, ИКСИ и др. Има завършен курс по добра клинична практика и медицинска педагогика. През 2006 г. придобива магистърска степен по “Здравен мениджмънт”. Участва и посещава конгреси, семинари и учебни курсове по репродуктивна медицина, стерилитет и нови репродуктивни технологии.

Д-р Савова активно участва в прилагането на нови техники в областта на асистираните репродуктивни техники, като ко-култивиране, отстраняване на ДНК фрагментирани сперматозоиди (MACS) и др. Тя е една от първите специалисти в болницата, успешно въвели метода нанасяне на микролезии върху маточната лигавица с цел подобряване имплантацията на ембриона (нанасяне на микролезии чрез щрих абразио върху маточната лигавица).

Опит

1000, София, България, кв. Разсадника, ул. Христо Благоев, 25-31
Платен прием

Образование

Акушерство и гинекология

Специалности

Акушерство и гинекология

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb