За мен

Повече информация - www.ginekolog.bg
 

Специалист по акушерство и гинекология в гр. Бургас.
 

Д-р Милена Мануелян завършва Mедицински университет в София през 2007 г. Специализира в СБАЛАГ “Майчин дом”, гр. София. Провежда допълнително обучение по колпоскопия и профилактика на онкологичните заболявания. През 2014 г. придобива специалност по акушерство и гинекология и започва работа в болница Бургасмед. През 2015 г. работи като консултант по фетална медицина в МЦ “Дева Мария” – Бургас.
 

В периода между 2009 и 2013 г. се квалифицира и работи в МЦ “Св. Петка” – водещ център в страната по пренатална диагностика. След покриване на критериите за извършване на високо специалирани ехографски изследвания в акушерството, получава сертификат за компетентност от The Fetal Medicine Foundation, Лондон.

Опит

Акушер-гинеколог, консултант по пренатална медицина
8000, Бургас, България, ул. Гурко 53

Вижте повече на интернет страницата на кабинета:

www.ginekolog.bg

В кабинета се извършват съвременни диагностични процедури с висок клас ехографска и колпоскопска апаратура, както и специализирани консултации и лечение в областта на акушерството и гинекологията. Д-р Милена Мануелян е сертифициран специалист по акушерство, гинекология и пренатална диагностика. Кабинетът работи с НЗОК.

Прием само след запазен час
Платен прием
Работи с осигурител
НАЦИОНАЛНА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА (НЗОК)
Акушер-гинеколог
8000, Бургас, България, кв. Меден Рудник, зона А, кв. 11
Платен прием
Работи с осигурител
НАЦИОНАЛНА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА (НЗОК)

Образование

Акушерство и гинекология

Специалности

Акушерство и гинекология

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb