За мен

Очна клиника има дългогодишни традиции в лечебно-диагностичната,оперативната и консултативната в дейност в областта на офталмологията. В клиниката се извършва хирургия на преден очен сегмент – катаракта, вкл. факохирургия, глаукома, оперативно лечение при болести на роговицата и др.

Структура:

  • Стационар с 12 легла
  • Приемно-консултативен кабинет
  • Операционен блок

Дейност:

Очна клиника има дългогодишни традиции в лечебно-диагностичната,оперативната и консултативната в дейност в областта на офталмологията.
В клиниката се извършва хирургия на преден очен сегмент – катаракта, вкл. факохирургия, глаукома, оперативно лечение при болести на роговицата и др.
Широко е застъпена пластично-възстановителната хирургия на очна ябълка и клепачи, вкл. козметична блефаропластика. Много добре е развито направление лазерно лечение при очни заболявания на преден сегмент-т. нар. ИАГ лазер, и на заден очен сегмент – при съдови заболявания вкл. диабет.

Съвременни диагностични процедури - флуоресцеинова ангиография, А - и В - ехографии, пахиметрия.
Клиниката разполага с модерна лаборатория към болницата за извършване на всички необходими изследвания за точно диагностициране на всички очни заболявания,както и диагностично - консултативни кабинети разполагащи със съвременна апаратура.

Клиниката е оборудвана с модерна апаратура на водещи фирми в офталмологията, позволяваща използването на най- съвременни методи за оперативно лечение на различни очни заболявания.

Началник отделение : д-р Л. Маджарова, д.м.
Старши ординатор: д-р Л. Денчев

Лекари : д-р А. Владиславова, д-р Д. Попова.

e-mail: ochno@5mbal-sofia.com

Телефони:
Началник клиника – 02/92 68 195
Лекарски кабинет – 02/92 68 297