За мен

Д-р Апостолова има собствена ендокринологична практика в Смолян. Освен това е старши ординатор в Ендокринологично отделение на МБАЛ Смолян.

Завършила е медицина в МУ-Пловдив. Първите 12 години е работила в гр. Мадан, където защитава първата си специалност по вътрешни болести. Няколко години по-късно придобива и втора специалност по ендокринология и обмяна на веществата.

През 1998 г. напуска болницата в Смолян и започна работа в частен кабинет по вътрешни болести и ендокринология. Същата година открива първата в гр. Смолян лаборатория за хормонална диагностика.

В ендокринологичния си кабинет разполага с ехограф и доплер за периферни съдове. Има специални интереси в областта на хормоналната диагностика и диабетологията.

Д-р Апостолова е едни от най-добрите специалисти по проблема на диабетното стъпало и автономната диабетна невропатия. Разработила е собствана индивидуална програма за обучение на диабетно болните, основно за пациенти с диабет тип II.

Проблемите на обезитологията и липидологията винаги са били приоритет в работата й. От три години работи по собствена програма „Витамед редукция”, която включва Вегатест и Бодимастер като диагностични методи, а също така и изработване на индивидуален хранителен режим на пациенти с наднормено тегло и затлъстяване.

Проявява голям интерес и работи с пациенти, които имат проблеми с щитовидната жлеза и хипофизата.

Сертификати

Все още няма добавени сертификати в профила

Опит

4700, Смолян, България, бул. България 2
35930162666
Платен прием
Работи с осигурител
4700, Смолян, България, бул. България № 2Б
35930162441
Кабинет 7
Платен прием
Работи с осигурител

Образование

Ендокринология и болести на обмяната

Специалности

Ендокринология и болести на обмяната

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb