За мен

Д-р Камелия Присадашка е дерматолог в Evolution Aesthetic & Laser Center.

Специализира естетична дерматология, като преминава през редица курсове за промяна в структурата на лицето, вследствие на хронологично и фотостареене, за цялостна оценка на кожата, лицевите структури и състоянието на организма преди започване на антиейдж-терапия. Придобива сертификати за работа с лазерни технологии, дермални филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, и др.

През последните две години д-р Присадашка преминава обучения, свързани с подробното изучаване на анатомичните структури на лицето, подробна оценка на пациентите, изготвяне на индивидуален терапевтичен подход, както и за незабавна реакция при проява на странични и нежелани ефекти, настъпили вследствие на инжектиране със субстанции.

През април 2017 г. на Експертен форум за тренери в Истанбул, след успешно издържан изпит, д-р Присадашка е официален обучаващ лекар на Restylane® за България. От месец юни до сега тя провежда редица обучения на лекари в България и в Македония.

 

Д-р Камелия Присадашка се дипломира като магистър-лекар през 2008 г. в Медицински Университет-София. Зачислена е като редовен докторант и специализант в Катедра по Дерматология и Венерология – УМБАЛ „Александровска”-София. Разработва дисертационен труд на тема „Първични кожни Т-клетъчни лимфоми”.

През 2014 г. д-р Присадашка придобива специалност „Кожни и венерически болести”. В периода 2015 - 2017 е дерматолог в ДКЦ „Софиямед”.

През 2016 г. практикува естетична дерматология в Aesthe Clinic Beauty.

Понастоящем е част от екипа на един от най-съвременните и модерни центрове в България - Evolution Aesthetic & Laser Center. Работи с високотехнологични лазерни системи. От 2017 г. д-р Присадашка е официален обучаващ лекар за България на  хиалуроновите филъри Restylane®.

Посещава ежегодно национални и международни конгреси, като активно участва в тях с презентации и постери.

По време на обучението си д-р Присадашка придобива сертификати и от практически курсове по криотерапия, дерматоскопия, дерматохистопатология, дерматохирургия.

Владее английски и италиански езици.

Участник е в националната кампания „Диагностика и профилактика на кожните алергични заболявания” и в общоевропейската кампания за превенция на рака на кожата „Евромеланома”. Наградена е за участие в Първи национален симпозиум „Млад хематолог”. Член е на Български лекарски съюз и на Българското Дерматологично дружество.