За нас

AБОФАРМА-Ние се грижим за Вашето здраве!
Нашата главна цел винаги е била – създаването и дистрибуцията нависококачествени, здравословни продукти с грижа за здравето на хората. Натрупаният богат опит през годините и добрите лични контакти са в основата на успешния бизнес на компанията, която изнася висококачествените си продукти в над 20 страни по цял свят.
От 1999 г. насам администрацията, научната лаборатория и производството на AБОФАРМА се намира в градчето Пелинген близо до гр. Триер (западната част на Германия, близо до границата с Франция). Всичко се помещава в ултрамодерна сграда с обща площ от 4000 кв. м., която има капацитета да се адаптира към все нарастващия обем на бизнеса на компанията. В нея се извършва целия цикъл от създаването до производството и опаковането на някои от продуктите на AБОФАРМА.
С цел по-качествено, бързо и конкурентно производство на някои от продуктите си, AБОФАРМА си сътрудничи и с други сертифицирани производители на хранителни добавки в ЕС в Германия, Холандия, Италия и Полша.
Продуктите на AБОФАРМА удовлетворяват потребностите на организма от ценни хранителни вещества, витамини и минерали, за да допринесат за един по-пълноценен и щастлив живот.
За нас красотата е синоним на добро здраве и водене на здравословен начин на живот, затова предлагаме голямо разнообразие от продукти за вашето здраве и красота. Хранителните добавки и витамините отговарят на най-високите стандарти за качество и са съобразени със специфичните нужди на всеки един - от ранна детска възраст, до хората в напреднала възраст.

Продукти

Омега 3 Рибено масло от сьомга + Витамин D3 за деца “Рибчо”
Продукт
Омега 3 Рибено масло от сьомга + Витамин D3 за деца “Рибчо”
Хранителни добавки
АБОКОЛИКЕН
Продукт
АБОКОЛИКЕН
Хранителни добавки
Свързани страници