За мен

Завършва висшето си медицинско образование в МК "И. Филаретова" към Медицински Университет - София със специалност Рехабилитация през 2004 г. През 2004 г. започва практиката си като рехабилитатор на трупата от над 40 танцьори на "Национален фолклорен ансамбъл Българе".

Завършва висшето си медицинско образование в МК "И. Филаретова" към Медицински Университет - София със специалност Рехабилитация през 2004 г.

През 2004 г. започва практиката си като рехабилитатор на трупата от над 40 танцьори на "Национален фолклорен ансамбъл Българе".

През 2006 г. открива практика във Виена, Австрия, където бързо набира популярност.

През 2010 г. е поканен да рехабилитира легендарните Скорпиънс (Scorpions), по време на турнето им, в което посетиха и България.

Дипломира се като Боуен терапевт през 2011 г. и е един от първите Боуен специалисти в България.

От 2011 г. има своя практика в гр. София и е съосновател на Боуен Център, в който извършва възстановителни и лечебни процедури на професионални спортисти от големите спортни клубове от цялата страна като ЦСКА, БОТЕВ Пд и ЛОКОМОТИВ Сф и на множество звезди от българския Шоу бизнес, както и на редица доказани имена от българската медицинска общност.

През 2014 се дипломира с най-високата степен Мастър по Боуен техника към "Австралийска академия по Боуен терапия".

През 2015 г. повишава професионалната си квалификация, като придобива специалности:
Курс "Боуен при болки в гърба и кръста" – при Джон Уилкс
Курс "Мама и Бебе - Боуен при бременни, майки и бебета" - при Джон Уилкс и Лина Клерк.

От 2014 г. става съучредител на "Българска асоциация по Боуен терапия".

Опит

Боуен терапевт
1000, София, България, ж.к. 'Бъкстон' /Манастирски ливади/ ул. 'Българска легия' № 28, ет. 1, ап. 5
3592416567
Техниката Боуен е много нежна форма на естествено лечение. За да може да оцените нейната финост и дълбочина, трябва сами да почувствате терапията. Това е уникална форма на нервно-мускулно възстановяване. Тя работи не само чрез нервната система, на структурно и мускулно ниво, но също чрез лимфната система и системата на кръвообращението. Лечението Боуен включва само много леки движения с пръсти, приложени на точно определени точки върху тялото с кратки паузи между всяка от сериите от движения.
Платен прием
Старши рехабилитатор
, България,

Образование

Физикална и рехабилитационна медицина

Специалности

Физикална и рехабилитационна медицина

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb