За мен

Доц. д-р Румен Кастелов е роден през 1960 г. в Кюстендил. Завършва медицина през 1986-а във ВМИ-София.

Работи като анестезиолог реаниматор в ОАРИЛ на общинската болница в Русе. От 1987 г. е научен сътрудник към клиниката по обща ортопедия на НИОТ-Горна баня.

Придобива специалност по ортопедия и травматология през 1991 г. Същата година е избран за научен сътрудник в институт „Пирогов“. През 1998 г. защитава дисертационен труд за вътреставните счупвания на коляното. От 2001-а е началник на клинично отделение към Първа клиника по ортопедична травматология на МБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

От 2003 г. – доцент по ортопедия и травматология. Има над 100 публикации в български и чужди издания. Автор е на изобретение и полезен модел в областта на ортопедията и травматологията.

Специализирал е ортопедична хирургия и интензивно лечение в Швеция, Великобритания, Швейцария, Германия. Член на Българската ортопедо-травматологична асоциация, Европейската асоциация по ортопедия и травматология.

Доц. Кастелов е член-кореспондент на Централноевропейската академия на науките и Доктор хонорис кауза по ортопедия на Балканската академия на науките.

www.doctor-castelov.com

Опит

1000, София, България, бул. Ген. Михаил Д. Скобелев 79
35929821409
Работи с осигурител
1000, София, България, Хр. Станчев 15
35929515370
Прегледи, лечение и консултации на ортопедични заболявания, травми на опорно-двигателния апарат, състояния след счупвания на костите, мекотъканни травми , артрози, остеопороза др., Манипулации – ставни и периставни апликации, синовиортрези,
Платен прием

Образование

Ортопедия и травматология

Специалности

Ортопедия и травматология

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb