За мен

Специализирала е в Италия, Холандия, Англия, Гърция и Русия. Извършва чернодробни биопсии, целенасочени пункции под ехографски контрол, парацентези. От 10 години работи по международни програми за лечение на хроничните вирусни хепатити.

Завършила е медицина в МУ-София през 1987 г. Има призната  специалност по "Вътрешни болести" от 1996 г. и специалност по "Гастроентерология и диететика" от 1999 г.

Работила е в Гастроентерологична клиника на Военно-медицинска академия и Пета МБАЛ, където 14 години е трупала опит под ръководството на акад. Григор Мечков.

Специализирала е Гастроентерология и ендоскопска ехография в Националния център за изучаване и лечение на онкологичните заболявания в Милано, Италия, има специализации в Холандия, Англия, Гърция и Русия.

От 10 години работи по международни програми за лечение на хроничните вирусни хепатити. От 1991 г. се занимава с ехографско изследване на коремните органи, интервенционална ехография. Извършва чернодробни биопсии, целенасочени пункции под ехографски контрол, парацентези.

Владее английски, руски и италиански език. Член е на Международната и Българската асоциация на хирурзи и гастроентеролози, Европейската асоциация по ултразвук в медицината, Българското гастроентерологично дружество.

Има публикации в наши и чуждестранни списания. Води рубрика “Гастроентерология” в медицинското списание “Медицински магазин”. В МБАЛ „Токуда Болница София” е от март 2007 г. Изследовател на годината в Токуда Болница София за 2015 г.

Опит

1000, София, България, ул. Веслец 65
Дни за консултация

Събота

10:00 - 14:00

Петък

16:00 - 19:00

Платен прием