Поканете приятел в CredoWeb

Поканете Вашите колеги и приятели

Реклама

За мен

Стажант-лекар, МУ-Плевен, УМБАЛ "Георги Странски" град Плевен

Опит

2015 - 2016
Стажант-лекар
,

Образование

2010 - Настояща
Студент по медицина
Медицински университет - Плевен
Плевен

Специалности

Студент по медицина

Поканете приятел в CredoWeb

Поканете Вашите колеги и приятели