За мен

Завършила съм Право в Софийския Университет. Работила съм като юрист и Директор "Човешки ресурси" в български и мултинационални компании.

Въпреки юридическото образование и опит, интересите ми винаги са били в областта на холистичните подходи в медицината. Завършила съм 2-годишно обучение по Аюрведична медицина при Аюрведичен Център София, д-р Антоанета Заркова. Занимавам се с превод на книги, публикации и др. в сферата на Аюрведична медицина, йога и медитация. Работя за популяризиране на Аюрведа като цялостен подход към човека в превенцията и лечението. Членувам в Българско Сдружение Аюрведа.


Милена Георгиева създаде статус
2016
ПРОСТАИД - мощта на автентичните Аюрведични формулиПоказания: афродизиак, инфекции на пикочните пътища, простатит, импотентност, аденом на простатата, безплодие при мъжете: Специфичната комбинация от мумио и билки тонизира нервната система, действа като афродизиак. Мумиото - едно от прекрасните аюрведични лекарства, се използва като тоник при понижаване на общата жизненост. Това е минерална смола. В Индия, тя се намира в Хималаите и носи лечебната сила на тези планини. В Индия се нарича Шиладжит. Има голям лекарствен потенциал и способността да лекува много заболявания, особено при по-възрастни хора. То е подмладяващ тоник и лек за бъбречни заболявания. Намалява Кафа и Вата. Може да се приема за общо подобрение, при повишен психически стрес и интензивна умствена и физическа работа. Мумиото действа като катализатор за повишаване ефективността на други тонизиращи вещества. Мумиото в съчетание с другите активни съставки в ПРОСТАИД облекчава възпаления в пикочно-половата система, действа като цитостатик, има антивирусен ефект и регулира метаболитни нарушения. Затова този продукт с успех се използва при уретрит, хроничен простатит и дори рак на простатата. Освен мумиото, в ПРОСТАИД има Дръжков пипер, който облекчава усещането за парене и също се бори с инфекциите. Ветиверовото масло – има антисептично действие, действа тонизиращо, притежава охлаждащи и регенеративни свойства, намалява тревожността, подобрява чувствеността и представлява естествен сексуален стимулант.Сандалово дърво - има охлаждащ ефект, облекчава усещането за парене, действа противовъзпалително, подобрява обмяната на веществата в органите и тъканите. Маслото от Сандалово дърво има хармонизиращ и успокояващ ефект, който премахва напрежението. Маслото е препоръчвано за употреба при депресия, страх, стрес, нервно напрежение, хронични заболявания и тревожност. Физически помага при цистит, инфекции на пикочния мехур и импотентност. Действа като афродизиак.ПРОСТАИД няма противопоказания и може да се приема дълго време!Можете да го намерите в аптеки ремедиум, на ул. Кърниградска №1 в София и да го поръчате онлайн за цялата страна:http://ayurvedicabg.com/product
Вижте още
ПРОСТАИД /50 Таблетки/ -
Милена Георгиева създаде публикация
2016
ХОЛЕСТГАРД
ХОЛЕСТГАРД

Гугул е смола, произвеждана от стъблото на трънливо растение, разпространено в Индия - Комифора м...