За мен

Рентген. Рентгенография на цяло тяло.
Очен кабинет. Преглед с Авторефрактор Оглед на ретината с Голдман Измерване на ВОН – контактно и безконтактно Компютърна периметрия Пахиметрия Напасване на мултифокални лещи .
Кабинет по Ортопедия и Травматология. ОРТОПЕДИЯ Възпалителни заболявания на опорно-двигателниа апарат: Тендовагинити; Миозити; Синовити; Тендинози. Вродени и придобити заболявания на костно-мускулната система при деца: Вродена луксация и дисплазия на тазобедрената става; Сколиоза; Плоскостъпие. Травми на опорно-двигателниа апарат: Фрактури на кости; Изкълчване и луксации на стави; Скъсани и разтегнати мускули и сухожилия. Диагностика и лечение на увреди и дефекти на ставния хрущял, тежка артроза, артрозо-артрит и ставни деформации. Диагностика: Рентгенография на цяло тяло,ехография, остеодензитометрия, ядрено-магнитен резонанс, компютърна томография, артроскопия. Лечение: Вътреставно приложение на кортикопрепарати, хиалуронова киселина и обогатена на тромбоцити плазма (PRP); Артроскопия на стави –хрущялна и менискална трансплантация; Коригиращи ставни или извънставни операции; Изкуствени стави. .
Неврологичен кабинет. НЕВРОЛОГИЯ Доплеова сонографияи дуплекс- скениране - /цветно изобразяване на съдовете и скоростта на кръвния ток/ исонография на периферни съдове при: мигрена; главоболие и спазми на кръвоносните съдове; мозъчен инсулт / хеморагичен или исхемичен/; аномалии на мозъчни артерии; нарушение на равновесието; отлагане на атеросклеротични плаки по съдовете; намалено кръвоснабдяване на крайниците. Електромиография – функционално изследване на периферните нерви при: възпаление на шийния и лумбалния плексус; артрозни промени в шиен и лумбален гръбнак; нарушена инервация на крайниците; мускулна атрофия; травми на нерви на горни и долни крайници; диабетна полиневропатия; тремор,паркинсон. .
Кабинет по Кожни и венерически болести. Лечение на чувствителна и раздразнена кожа на лицето и тялото. Отстраняване на опредлени кожни образувания, създаващи козметичен проблем. Дерматоскопия на бенки и други кожни новообразувания. Лечение на атопочен дерматит и други кожни заболявания в детската възраст. Лечение и профилактика на акне, пигментации и фотостареене на кожата чрез химичен пилинг, мезотерапия и други Лечение на себорея и косопад. Лечение на мазоли и вирусни брадавици. Лечение и профилактика на гъбични заболявания и други инфекции на кожата и нейните придатъци-косми и нокти. Лечение на полови брадавици и други сексуално предавани болести..
Акушеро-гинекологичен кабинет. Записвания за безплатни профилактични ехографски прегледи на млечна жлеза Специалист: Д-р Николай Радулов, АГ Телефон на регистратура за записвания на часове: 02/ 875 71 11 Приемно време на специалиста: Вторник, от 15:00 до 17:00 часа .
Физиотерапия и рехабилитация. Болести на и травми на опорно-двигателния апарат Състояния след операции Дихателни заболявания Профилактика на усложнения след раждане Болки в кръста и гърба.
Кардиологичен кабинет. Кардиологията е област в медицината, която се занимава с диагностиката и лечението на заболяванията на сърдечно-съдовата система. Сърдечно-съдовите заболявания засягат голям процент от населението и водят до продължителна неработоспособност и инвалидност, а понякога до фатален изход. Затова ги наричаме социално значими. Профилактиката и ранното диагностициране на тези заболявания са от особено значение. Ако имате високо артериално налягане (над 140/90) – посетете кардиологичен кабинет. Ако серумните Ви липиди (холестерол, 3-глицериди) са високи - посетете кардиологичен кабинет. Ако имате гръден дискомфорт при физическо усилие - посетете кардиологичен кабинет. Ако имате нарушение в ритъма на сърцето – посетете кардиологичен кабинет. Съвременната кардиология разполага с възможности за лечение, които предотвратяват сърдечно-съдовите усложнения (инфаркт, инсулт, сърдечна недостатъчност) и осигуряват пълноценен и качествен начин на живот. .
Кабинет Уши-нос-гърло . Измерване на слуха.

Специалности

Медицинска сестра
Хранене и диететика
Физикална и рехабилитационна медицина

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb