За мен

Магистър кинезитерапевт, мануален терапевт, хипокситерапевт, собственик на Рехабилитационен център „Свети Наум” Завърших рехабилитация през 1976 година и кинезитерапия през 1995 г. С близо 40 г. опит в кинезитерапия при пациенти с костноставни, неврологични и ортопедични заболявания.

Минах през школата на Профилакториум „Банкя”. Работих  в отделението по Неврохирургия на Окръжна  болница и в Отделението по физиотерапия и рехабилитация на 20-та поликлиника. В началото на 1998 година отвори врати кабинет „ Здраве”. Пет години по–късно прерасна в център и носи името „Рехабилитационен център Свети Наум”. Днес в „ Св. Наум” ще се погрижим да подобрим вашето психическо и физическо здраве. Ще ви дадем ново самочувствие с ХИПОКСИ. Това е здравословна терапия, която активира обмяната на веществата в организма и разгражда мазнините в определени зони.Това не е всичко - в „ Св. Наум” ще намерите облекчение на венозните и ставните проблеми.


Опит

1000, София, България, гр. София, кв. Слатина, ул. Теменуга №1
3590297170820887515444
Професионалната насоченост на нашия център е възстановяване след настъпили проблеми в областта на ортопедията, травматологията, неврологията, педиатрията /най-вече гръбначни изкривявания в детска възраст/ и при всички дегенеративни изменения вследствие на претърпяна злополука или възрастови промени, както и профилактика на здравето. Над 15 години нашият център разработва и програми в областта на обменните процеси, затлъстяване, целулит, наднормено тегло. Прилагахме и продължаваме да прилагаме тези програми с апарати и разнообразни козметични продукти, но като специалисти знаехме, че само външното третиране на тялото не е достатъчно, а гимнастиката и различните видове фитнес упражнения не винаги постигат ефекта на активиране на обмяната и оформяне на тялото. Повече от четири години работим с ХИПОКСИ методиката, при която се съчетават вакуум, движение, отрицателно и положително налягане, приложени върху тъканта и насочвайки кръвообращението в проблемните зони. Така активирането на обмяната в тях идва по естествен и здравословен път, а тялото се справя с проблема без стрес и без йо-йо ефект. Особено подходяща и щадяща е тренировката при кърмачки, при жени в менопауза, при проблеми в костноставния апарат...
Платен прием