За нас

НЗОК, жълти и зелени рецепти, изготвяне на лекарства по рецепта, медицинска и декоративна козметика, хранителни добавки, медицинска техника и консумативи

Лекарствени продукти

Аптека „Нота Бене” разполага с постоянна наличност от над 4500 медикамента, отпускани без рецепта или по лекарско предписание. Ако вашето лекарство не е налично в момента, бихте могли да го поръчате лично или по телефона и ще го доставим в рамките на 24 часа.

Рецепти по НЗОК

Аптека „Нота Бене” отпуска без изключения всички лекарствени продукти за домашно лечение, заплащани напълно или частично от НЗОК.

Лекарства, предписвани по протоколи – в аптека „Нота Бене” можете да намерите всички скъпоструващи лекарства по протокол, отпускани напълно безплатно за пациента. За ваше улеснение при предварителна заявка необходимите Ви медикаменти ще бъдат доставяни в аптеката на точно определена дата всеки месец.

По протокол 1А, включително лекарствени продукти, предназначени за поддържащо лечение на трансплантирани пациенти и/или за лечение на редки болести. По протокол 1В

По протокол 1С, включително лекарствени продукти за поддържаща хормонална терапия на болни от злокачествени заболявания.

Медицински изделия за стомирани болни – пълна гама от напълно или частично заплащани от НЗОК медицински изделия, в наличност или по предварителна заявка.

Диетични храни за специални медицински цели - пълна гама от напълно или частично заплащани от НЗОК медицински изделия, в наличност или по предварителна заявка.

Глюкомери и тест ленти – богата гама от глюкомери и всички необходими консумативи за тях.

Жълти и зелени рецепти

Aптека „Нота Бене” работи с всички лекарства, съдържащи наркотични или упойващи вещества, отпускани със зелени или жълти рецепти по ЗКНВП.

Изготвяне на лекарства по рецепта

За ваше улеснение аптека „Нота Бене” изпълнява всички екстемпорални рецепти в срок от 24 часа в работните дни.

Медицинска и декоративна козметика

Изборът на подходящ козметичен продукт зависи от редица фактори като тип кожа, пол, възраст, сезон, липса на витамини и още, и още, затова компетентната консултация е винаги необходима. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вас продукт, без да е задължително продуктът с най-висока цена.

Безплатно измерване на кръвно налягане

В Аптека „Нота Бене” можете безплатно да измерите кръвното си налягане с най-съвременни апарати, както и да получите компетентен съвет за необходими консултации или профилактични мерки.

Безплатно измерване на тегло

В аптека „Нота Бене” можете безплатно да измерите теглото си по всяко време, както и да получите информация за своя индекс на телесна маса - основен показател за компетентно определяне на възможни отклонения от нормата.


Още за услугите на Аптеки Нота Бене