Поканете приятел в CredoWeb

Поканете Вашите колеги и приятели

Реклама

Опит

1000, София, София ул. Св.Св. Кирил и Методи №33

Частна практика в която основния акцент е обслужванато на пациента с висок професионализъм съчетаващ съвревенни технологии, качествени медикаменти и душевен комфорт на пациента.

Основни преоритети са:

1 Спазването на конфеденциялноста на пациента

2 Пестене на време на пациента - работи се със системата "четири ръце" - денталния лекар и сестрата,работят съвместно, сръчно и без да се отделят от операивното поле, така че пациента да прекара възможно най - малко време на стоматологичния стол.

3 Гъвкав график - сутрешни, следобедни, вечерни и часове през уикенда. Така пациентите с различен работен график могат да запишат часове в удобно за тях време.

4 Работа с деца. Д-р Живкова има дълъг опит при овладяване на детски кризи и страх от медицински маипулации. В кабинета се предоставя спецялна игра която запознава децата със денталния кабинет и инструментите, за да могат те съвсем спокойно да изградят сигурна привързаност към своя денталан лекар така че да изпитват радост и желание при посецение. При нужда кабината усигорява детски клиничен психолог.

5 Ортодонтия - Дълъг ортоноднски опит за коригиране на подредбата на зъбите и лицево челюстни деформации, както на деца, юноши така и на възръстни пациенти.

6 Душевен комфорт - това е най- луксозното което един детрален кабенет може да предложи. За д-р Живкова е важно пациента да се чувства релаксиран и в безопастност. За това предлага и психологична работа за пациенти с психологични страхове от медицински манипулации. Кабинета работи с трима клинични психолози един детски и двама дентални лекари- клинични психолози.  

7 Широк спектър от манипулации. Д-р Живкова работи в колабурация с най- добрите дентарни лекари - специялисти. При необходимост от лицево- челюстен хирург, ендодонт, имплантолог, пародонтолог тези специялисти са на разположение в кабенета за консултация или терапия.     

Платен прием
Работи с осигурител

Образование

Ортодонтия
Детска дентална медицина

Специалности

Детска дентална медицина
Ортодонтия

Поканете приятел в CredoWeb

Поканете Вашите колеги и приятели