За мен

Д-р Донка Атанасова завършва медицина в МУ- София, специалист по вътрешни болести и ендокринология. Има 37 години лекарски стаж по специалността и над 30 години преподавателски опит като главен асистент в МФ, ТУ- Стара Загора- Клиника по ендокринология..

д-р Донка Атанасова създаде публикация
15 окт
Различните подходи в медицината
Различните подходи в медицината

Това, което научих от собственият си живот и опит е да живея, като не позволявам на старите убежд...

д-р Донка Атанасова създаде публикация
7 окт
ХРАНАТА- нашият избор
ХРАНАТА- нашият избор

За храната, която използваме като източник на енергия, може да се говори много. Храната, като изт...

Публикации

Различните подходи в медицината
Различните подходи в медицината
Публикация
ХРАНАТА- нашият избор
ХРАНАТА- нашият избор
Публикация
д-р Донка Атанасова създаде публикация
31 юли
Всичко за захарта – горчивата истина за сладките неща
Всичко за захарта – горчивата истина за сладките неща

Захарта е не само вредна, но и много токсична. Когато се запознаете с вредите, които нанася на на...

д-р Донка Атанасова създаде публикация
22 юли
Йоден дефицит и бременност
Йоден дефицит и бременност

Как да се подържа нормално нивото на йода в кръвта? Какви са рисковете при йоддефицитните състоян...

д-р Донка Атанасова създаде публикация
16 юли
Щитовидната жлеза и автоимунните заболявания – рискови и предразполагащи фактори
Щитовидната жлеза и автоимунните заболявания – рискови и предразполагащи фактори

Какви условия е необходимо да създадем, за да поддържаме здрава щитовидната жлеза (ЩЖ)? Какво й е...

д-р Донка Атанасова създаде публикация
4 юли
Солта на нашата трапеза – колко и каква
Солта на нашата трапеза – колко и каква

В науката за храната и храненето соленото е един от петте основни вкуса, разпознаваеми от вкусови...

д-р Донка Атанасова създаде статус
20 апр
Приветствам идеята на МЗ, за написване на "Проект за ново ръководство по ендокринология и болести на обмяната" по две причини:
1.Дошло е  времето  за  актуализиране  на  старото  ръководство,поради натрупани нови знания във всички  раздели в...
Вижте още