За мен

Д-р Великова е лъчетерапевт в УМБАЛ "Аджибадем Сити Клиник Младост гр. София.

Др Великова се дипломира  като лекар в Медицински факултет на МУ – София през 2009 г. Придобива специалност Лъчелечение през 2014 г. Работи като асистент в Отделение по Перкутанно лъчелечение към Специализирана болница за активно лечение по онкология – София от 2009 г. От м. ноември 2015 г. започва работа в Отделението по лъчелечение към МБАЛ „Уни Хиспитал‘‘ – Панагюрище. От м. Септември 2016 г. до момента е част от екипа на отделение по Лъчелечение в Аджибадем Сити Клиник Младост гр. София.

По време на своята специализация посещава курсове за повишаване на квалификацията към ESTRO, IAEA и Prime Oncology в Словакия, Гърция, Словения, Испания, Турция, Унгария и Швейцария. Участвала е в редица конференции като лектор и през 2011 г. печели награда за най-добро представяне на Осми национален конгрес по онкология, Резиденция Бояна, София. През 2014 г. печели международна стипендия на Avon Foundation for Women и става един от 23 специалисти от целия свят работещи в областта на рака на гърдата избран да се обучава в САЩ. Д-р Великова посещава годишната среща на ASCO в Чикаго,  прекарва 2 месеца в New York Presbyterian Hospital / Columbia Medical Center, Ню Йорк и работи  с едни от световно признатите специалисти в областта на хипофракционираното и интраоперативно лъчелечение. 

Член е на Гилдията на лъчетерапевтите в България, Българската асоциация по радиология, Българското Онкологично дружество, Клуб млад онколог, Асоциацията на специализантите в България, както и на Европейската асоциация по лъчелечение (ESTRO) и Американската асоциация по клинична онкология (ASCO).

Области на интерес: рак на млечната жлеза, тумори на женската полова система, интракавитарна и интерстициална брахитерапия с висока мощност на дозата, тумори на ЦНС.

 

Опит

Лъчетерапевт
1000, София, България, Цариградско шосе 66А
0895584300 070013127
Платен прием