За мен

Д-р Марк Бери е доктор по хиропрактика, специализира в нехирургично намаляване на сколиоза и структурна корекция на гръбначните заболявания и заболявания на дисковете.

Д-р Марк Бери е доктор по хиропрактика, специализира в нехирургично намаляване на сколиоза и структурна корекция на гръбначните заболявания и заболявания на дисковете. Той получа своята висока квалификация в областта на гръбначните коригиращи процедури в САЩ. Д-р Бери е международен лектор и преподавател, както и известен инструктор по биомеханика, сколиоза и постурални методи за третиране на корекции. Д-р Бери успешно е лекувал хиляди пациенти и консултирал и обучил много лекари по света в сферата на най-иновативните техники за гръбначна корекция.

В продължение на 8 години Д-р Бери успешно управлява голяма клиника за гръбначни корекции и лечение на сколиоза в Алабама, САЩ. Страстта на д-р Бери към иновативни и естествени лечебни методи, го води в Американ Спайнъл Клиник в София. Той е горд да бъде част от динамичния ни екип, като със своята висока квалификация и опит прави възможно прилагането на най-иновативните решения за гръбначни заболявания вече и в Европа.

Д-р Бери получава своята докторска степен по хиропрактика в Parker College of Chiropractic в град Далас, Тексас, САЩ. Д-р Бери комбинира най-модерните технологии със съвременната рехабилитация и методи за корекционно лечение, като по този начин се стреми да предоставя най-добрата грижа за пациентите. Неговата цел е да освободи пациентите от болката и да ги предпази от нея.

Д-р Бери обича да прекарва свободното си време сред природата, отдавайки се на лов и риболов. Когато програмата му позволява той обича да пътува до нови страни и да опознава нови култури. Д-р Бери има също страст към готвенето и виното и счита себе си за кулинар.