За мен

Д-р Бан Камуна е специалисти по дерматология и естетична медицина. Практикува като консултант дерматолог в ДКЦ "Софиямед“ и в Академия ”Мона Лиза“.

Придобива специалност по дерматология и венерология през 2009г. в УМБАЛ “Александровска”, Медицински Университет - София. През 2015г. защитава научна дисертация на тема “Естетични процедури в терапията на кожните заболявания и техните усложнения” и придобива образователна и научна степен “Доктор по медицина”.

През 2015 г. Д-р Камуна работи във Великобритания в университетските болници на Моркамб Бей - NHS Foundation Trust, Ланкастър, като консултант по дерматология и венерология.

Взима участие в международни обучения и практически семинари във Верона, Атина, Истанбул, Букурещ, Амстердам, Прага, Кан, Копенхаген и Виена в областта на естетичната медицина и клинична дерматология. Има допълнителни курсове и сертификати за дерматохистопатология, микология, флебология, дерматохирургия, хирургия на ноктите, Mohs хирургия, дерматоcкопия, криотерапия, химически пилинг, нехирургически лифтинг с конци, инжектиране на хиалоронова киселина и филъри, инжектиране на ботулинов токсин, мезотерапия и лазерна система.

Членство на Български лекарски съюз; Българско дерматологично дружество; Европейска академия по дерматология и венерелогия - ЕАDV; Главен медицински съвет - GMC, Великобритания; Европейско общество по козметична и естетична дерматология - ESCAD.

Стипендиант на Европейската академия по дерматология и венерология - EADV Копенхаген 2015, и Виена 2016. Автор на редица публикации както в страната, така и в чужбина.

Опит

София 1797 бул. „Г.М.Димитров” №16
1797, София, България, бул. Г. М. Димитров 16
359895555444
Платен прием
Работи с осигурител