За мен

Д-р Антонина Чапанова е специалист по кожни и венерически болести. Изучавала е дерматовенерология в Медицински университет гр. Пловдив.

 

Д-р Чапанова специализира в лечението на кожни и венерически заболявания, като залага на своя богат опит и задълбочени професионални познания в сферата. Тя следва новите медицински постижения в областта на дерматологията, венерологията и естетичната дерматология и се стреми да предлага на своите пациенти съвременно лечение.

 

Дейност:
Прегледи за кожни заболявания;
Прегледи за венерически заболявания;
Консултации относно козметични проблеми;
Изследвания за кожно-венерически проблеми.


Естетически процедури в кабинета на Д-р Антонина Чапанова:

Поставяне на дермални филъри за оформяне на устни или за запълване на бръчки. Филърите са безопасна и безболезнена алтернатива на пластичната хирургия за постигане на плътни устни или премахване на бръчки за подмладяване. Ефектът от дермалните филъри обикновено трае между 6 до 12 месеца.
Поставяне на ботокс – най-често ботоксът се прилага върху челото и около очите. Изглажда бръчките, а ефектът трае около 8 месеца.
Мезотерапия – още една алтернатива на пластичната хирургия за корекция на естетични проблеми на кожата. С няколко серии мезотерапия кожата на лицето видимо се тонизира, изглажда и придобива по-младежки вид.
Премахване на доброкачествени образувания – бенки, брадавици и други.
Премахване на различен тип дефекти на кожата.

 

 

Д-р Чапанова има свой частен дермато-венерологичен кабинет в гр. Пловдив, който е модерно оборудван за извършване на специализирани дерматологични прегледи и естетични процедури.

 

Член е на Европейската асоциация по дерматология и венерология – EADV.

Опит

Специалист
4000, Пловдив, България, ул. "Ангиста" 3
0888 551-333
Прием само след запазен час
Платен прием
Работи с осигурител

Образование

Кожни и венерически болести

Специалности

Кожни и венерически болести

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb