За мен

Д-р ЦВЕТАН БАЛКАНСКИ

 

ВИ ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРИРОДОСЪОБРАЗЕНИ КОНСУЛТА­ЦИИ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ ПОСРЕДСТВОМ ПРО­ФИЛАКТИКА, ПОДДЪРЖАНЕ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УКРЕПВАНЕ ЗА СТАБИЛЕН ИМУНИТЕТ И ЗДРАВЕН СТАТУС С ПОМОЩТА НА:

  • ИМУНОМОДУЛИРАЩИ ВИТАЛНИ ЛЕЧЕБНИ ГЪБИ ЛЕЧЕБНА ВОДА „КАНГЕН" - ЯПОНИЯ БАЛАНСИРАНО ХРАНЕНЕ:
  •      •    ХОРМОНАЛНО - НА д-р БАРИ СИЪРС - САЩ
  •      •    ЕНЗИМНО • НА д-р ХИРОМИ ШИНИЯ - ЯПОНИЯ БАРОКАМЕРА - ОБОГАТЯВАНЕ НА КЛЕТКИТЕ С КИСЛОРОД САНОЛИТ - БАЗИРАН НА ЗЕОЛИТ, ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ, ЕКСТРАКТ ОТ
  • ЧЕРВЕНО ВИНО И СРЕБЪРНИ ЙОНИ - СОБСТВЕН ПАТЕНТ:
  •      •    ВЪТРЕШНО - ЗА УКРЕПВАНЕ ИМУННАТА СИСТЕМА И ЛЕЧЕНИЕ
  •      •    ВЪНШНО - ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ВСЯКАКВИ РАНИ
  •      •    ЛЕЧЕБНА КОЗМЕТИКА -ТРЕТИРАНЕ НА ПРОБЛЕМНА И МАЗНА КОЖА, ПОДМЛАДЯВАНЕ И ДР.

ПРОФИЛАКТИКАТА СЕ ПРИЛАГА УСПЕШНО ЧРЕЗ СЪЧЕТАВАНЕТО НА КОНВЕНЦИОНАЛНА И ПРИРОДНА МЕДИЦИНА ПРИ 129 ЗАБОЛЯВАНИЯ

 

087 88-000-44, CvetanBalkanski43@Gmail.com

 

 

О.з.полк. д-р Цветан Балкански има над 40 години лекарски стаж. Завършва медицина в Пловдив. Работи 24 г. като военен лекар в Българската армия. От тях 5 г. Лекар във Военноморска база Атия, Бургас, Клиничен ординатор 3 год. във ВМА София за специалност Хирургия. От 1978 до 1994 е Старши ординатор, впоследствие 7 г. Началник но отделение Изгаряне и пластика във Военна болница Бургас.

През всичките години съчетава конвенционалната и природна медицина с най-модерна медицинска апаратура.

През 1990 г. преминава обучение в Ханау, Германия за работа с хирургичен СО2 лазер-скалпел.

През 1987 г. – първо обучение за работа с хирургичен СО2 лазер-скалпел в Медицинска академия, София.

През 1987 г. – участие с Доклад и Видеофилм за съчетано лечение на изгарянията с барокамера и флуидни легла на Международен симпозиум по изгаряния в гр. Кошице, Чехословакия, където професор от Аржентина – светило в изгарянията от международен мащаб, каза че в Аржентина се използват поотделно флуидни легла и барокамера, но съчетаното им използване е наш приоритет. От лекаря и от собственика на фирма Сапекс, единствения производител на флуидни легла, аз знаех, че съчетаното лечение се използва за първи път в Бургас.

През 1986 г. – обучение за работа с флуидни легла във водещи клиники в Париж, Франция.

През 1985 г. – обучение за работа с хипер барокамера Дрегер 1200 във ВМА, София.

През 1980 г. – опреснителен курс в Клиника по термична травма в ИСМП Пирогов, София.

През 1974 г. – специализация във ВМА в Ленинград, СССР по морска физиология и аварийно спасително дело за работа с барокамера и последващ опреснителен курс през 1989 г. в същата академия.

През 2008 – 2015 г. – обучение за работа с лекарствени гъби във фирма Д-р Биомастер, София от о.з.полк. д-р Милен Христов – първият лекар-миколог в България. В продължение на 8 г. са провеждани консултации в офиса на фирмата в гр. Бургас. През 2013 г. участие в двудневен лекционен семинар, проведен от фирмата Хавлик, Германия, на тема: Приложение на микотерапията в онкологията. Член в Обществото по лекарствени гъби. Благодарности към колегите от фирмата, към г-н Гочо Гочев - собственик на фирмата, - насочил ме към тематиката с гъбите, към д-р Милен Христов - автор на изключителното полезното издание – малка енциклопедия: Лечебни гъби за здраве и профилактика.

На 18.03.2017 г. еднодневен семинар по микотерапия, съвместно с Обществото по лекарствени гъби, с лектор от фирмата Хавлик – Германия.