За мен

Образование:

Д-р Иван Вецев е роден на 14 септември 1985 г. в София. Завършва средно образование в ПМГ “Добри Чинтулов” град Сливен, след което през 2004 г. записва медицина в Медицински университет – София.

 

Професионален път:

Още като студент д-р Вецев започва активно да изгражда своя професионален опит в сферата на здравеопазването. До дипломирането си като лекар в края на 2010 г. д-р Вецев е участвал в разписването и реализацията на редица здравни кампании и проекти, насочени към социално значими заболявания и проблеми в здравеопазването, като освен че е заемал различни позиции в неправителствени организации, е работил и за фармацевтични компании.


През 2012 г. започва специализация по акушерство и гинекология и концентрира усилията си в изграждането си като професионалист, на когото пациентите могат да доверят здравето си и здравето на своите бъдещи деца. След придобиване на специалност през 2016 г., до настоящия момент съвместява активна практика като акушер-гинеколог и експерт „Достъп до лечение“ (Access officer) в най-голямото пациентско обединение в България – Национална пациентска организация.


Научни интереси:

Научните интереси на д-р Вецев са в областта на:

  • Ранна диагностика, профилактика и водене на раждането при бременност с повишен риск
  • Подходи в избора на методи за безопасно прекъсване на бременност по желание или по медицински показания
  • Хранене по време на бременност
  • Минимално инвазивна и пластична хирургия в гинекологията
  • Ограничаване въздействието на сексуално преносимите инфекции

Опит

1000, София, България, ул. Шейново 19