За мен

Д-р Мирослав Драголов завършва медицина в Медицински университет – София.

Още през студентските си години проявява интерес към дерматологията, което го мотивира активно да доброволства в клиники по кожни и венерически болести в София и Стара Загора.

Той има многобройни участия в национални и международни конгреси и симпозиуми в сферата на клиничната дерматология и венерология. По време на извънредните мерки срещу COVID-19 продължава развитието си, чрез множество онлайн форуми и уебинари.

От 2022 г. е докторант към МФ на Тракийски университет - Стара Загора. Разработва дисертация в сферата на дерматоскопията - метод, използван най-често за дигностициране на пигментни лезии (бенки), но намиращ все по-голямо приложение при всички кожни заболявания.

Д-р Драголов е преминал обучения за работа с лазерна апаратура, като CO2, Nd-YAG, Q-Switch и различни диодни лазери. Овладял е световни техники за премахване на татуировки, съдове, пигментации, белези и кожни образувания. Проявява интерес за развитие в онкодерматологията, дерматологичната лазерна и конвенционална хирургия.

Образование:
- Медицински университет - София
- Болница Токуда - София
- УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович" - Стара Загора

Членство в организации:
- Член на БЛС - Български Лекарски Съюз;
- Член на БДД - Българско Дерматологично Дружество;
- Член на IDS –  International Dermoscopy Society;
- Член на ESLD – European Society for Lasers and Energy Based Devices;
- Член на EADV - European Academy of Dermatology and Venereology

Опит

8000, Бургас, България, жк. Братя Миладинови, бл. 134, партер