ПОКСКЛИН ПЯНА охлаждаща 100мл.
20%
Онлайн промоция
Продукти за бебето и детето Грижа за кожа, коса и нокти

ПОКСКЛИН ПЯНА охлаждаща 100мл.

15.12 лева
18.9 лева

ПОКСКЛИН / POXCLINN ПЯНА охлаждаща описание:

ПоксКлин охлаждаща пяна е създадена специално за облекчаване на досадните симптоми на варицелата при децата. Тя намалява сърбежа и честотата на разчесване на пъпките, като по този начин спомага за избягване на белезите.  
ПоксКлин охлаждаща пяна е натурален и безопасен за употреба продукт, предназначен специално за деца. Той е лесен за употреба и има приятен и лек аромат. Продуктът се нанася върху големи кожни повърхности, бързо се абсорбира и осигурява успокояващо и охлаждащо действие.

ПОКСКЛИН / POXCLINN ПЯНА охлаждаща употреба:

Пяната трябва да се нанася 3 пъти дневно или при необходимост. Втрива се нежно в кожата. 

ПОКСКЛИН / POXCLINN ПЯНА охлаждаща състав:

Пяната съдържа 2QR - извлечен от Алое Вера патентован био-активен бактериален блокер. Той спомага за предпазване и облекчаване на раздразнената кожа, намалява сърбежа и подобрява състоянието и кожната тъкан. Другите съставки спомагат за успокояване на кожата и ускоряване на естествения заздравителен процес. 
Пяната не съдържа токсични химикали.

ПОКСКЛИН ПЯНА охлаждаща 100мл. се предлага във vitania.bg на цена от 15,12 лв. и може да бъде закупен офлайн от Аптека 5София - Люлин, КауфландСофия - Студентски град. Както всички други продукти от Дерматологични средства, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.