Цедралекс
24.75 лева

 

Енергизиращият крем за крака Цедралекс облекчава усещането за умора, тежест и болка в краката, благодарение на иновативната си формула. Най-голямата независима, френска, фармацевтична компания „Сервие“ я пази ревниво в тайна, но е известно, че съдържа ментол и екстракт от корсикански лимон.

Ментолът дава облекчаващия охлаждащ ефект за нашите крака. Спомага също и за подобряване на кръвообращението в мястото на нанасяне на крема.

Корсиканският лимон, се нарича още „Цедра“, откъдето идва и името на продукта. Този прародител на лимона и лайма се отглежда от векове на средиземноморския френски остров Корсика от месните хора, заради лечебните му свойства.

Ценният му екстракт се излича от кората на плодовете, когато са напълно узрели – с овален, синьозелен цвят и свеж аромат. Важен момент е, че това може да се случи само през ограничен период от време, когато лечебните съставки са в най-голяма концентрация – между септември и ноември. Накрая се получава специален екстракт, който съдържа лимонен и γ-терпинен с доказано противовъзпалително действие и е отговорен за отличните тонизиращи, антиоксидантни и ревитализиращи свойства на продукта.

Благодарение на този уникален състав, Цедралекс хидратира кожата, охлажда болезненото парене и облекчава усещанията за тежест, умора и подуване в краката.

Съвети за употреба:

Крема се нанася с леко масажно движение в посока от долу нагоре от глезените до средата на бедрата. Този масаж може да се повтори до 4 пъти на ден, когато има нужда.

 

От
1.8.17
До
30.8.17
SERVIER
Производител
Русе