ГИНКО ПРИМ MAX -  60 таблетки х 120мг + 20 броя ПОДАРЪК
15%
Онлайн промоция
Памет и концентрация

ГИНКО ПРИМ MAX - 60 таблетки х 120мг + 20 броя ПОДАРЪК

27.54 лева
32.42 лева

Подобрена формула за отлична памет, концентрация и умствена активност. Съдържа специален комплекс от три активни субстанции: Гинко билоба, DMAE (диметиламиноетанол) и магнезий.


Гинко билоба
Оказва положителен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците. По този начин подобрява паметта, концентрацията, умствената дейност, премахва усещането за студени ръце и крака, помага при световъртеж. В същото време гинко билоба спомага за поддържане на концентрацията и паметта в условия на повишен стрес.


Магнезият
Важен елемент, но често е в недостатъчни количества в храната. Участва в образуването на енергия и играе важна роля във функциите на нервната система и мускулите. Съдейства за правилното функциониране на сърдечносъдовата система и участва в регулацията на сърдечния ритъм. Магнезият подпомага мускулната релаксация и е необходим при ежедневна физическа активност. Допринася за подобряване на състояния като хронична умора, нервно напрежение и стрес.


DМАЕ
Органично съединение, което в природата се среща в малка концентрация в човешкия мозък и в по-голяма в полезните риби: сардини и аншоа. DМАЕ е естествен мозъчен стимулант, прекурсор на ацетилхолин, който от своя страна е отговорен за скоростта, с която се провеждат мозъчните импулси. Повишава умствената активност и подобрява мозъчните функции като мислене, памет, внимание, концентрация.

От
1.11.17
До
30.11.17
WALMARK
Производител