LUTAX 10 Plus x 30 капсули
19%
Онлайн промоция
Витамини, минерали, хранителни добавки

LUTAX 10 Plus x 30 капсули

21.29 лева
26.13 лева

С витамини, минерали, омега-3 мастни киселини, антоциамидини, лутеин и зеаксантин.
Хранителната добавка Лутакс 10 Плюс е специално разработена и създадена в основа на научни данни. Витамин С, витамин Е, мед и цинк допринасят за защита на клетките от оксидативен стрес. Докозахексаеновата киселина и цинкът спомагат за поддържането на нормалното зрение.
Лутакс 10 Плюс съдържа балансирана комбинация от омега-3 мастните докозахексаенова /ДХК/ и ейкозапентаенова /ЕПК/ киселини, каротеноидите лутеин и зеаксантин, антоцианидини, принадлежащи към групата на растителните полифеноли, витамините Е и С и минералите мед и цинк.
Витамините Е и С и минералите мед и цинк са важни хранителни вещества, които допринасят за защита на клетките от оксидативен стрес. Цинкът спомага за поддържане на нормално зрение. Витамин С, медта и цинкът са важни за правилното функциониране за имунната система. 
Дневният прием на 250 мг ДХК има благоприятен ефект върху поддържането на нормално хранене.
Съставки: L-аскорбинова киселина, омега-3 концентрат от рибено масло (13% омега-3 мастни киселини, 11% ДХК и 1,3% ЕПК), желатин; влагозадържащ агент: глицерол, D-алфа-токоферол, кокосово масло (напълно хидрогенирано), 2,9 % екпракт от черна боровинка (0,7% антоцианидини), 1,4% лутеин (от Tagetes erecta), 0,14% зеаксантин (от Tagetes erecta), цинков оксид, меден сулфат, стабилизатор: силициев диоксид, емулгатор: соев лецитин, оцветител: железни оксиди и хидроксиди. Лутакс® 10 Плюс не съдържа глутен и лактоза.

От
15.9.17
До
30.9.17
SANTEN OY
Производител