20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ФИТО
20%
Грижа за кожа, коса и нокти

20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ФИТО

 От 1968 година, нашите изследвания са основани изключително върху възобновяеми източници на ботанически екстракти. Нашата философия е в перфектна хармония с природата, а отглеждането на собствени растения - наш приоритет. По този начин ние насърчаваме естественото биоразнообразие в природата. Близо 500 ботанически екстракта се използват при формулирането на нашите продукти.От 1968 година, нашите изследвания са основани изключително върху възобновяеми източници на ботанически екстракти. Нашата философия е в перфектна хармония с природата, а отглеждането на собствени растения - наш приоритет. По този начин ние насърчаваме естественото биоразнообразие в природата. Близо 500 ботанически екстракта се използват при формулирането на нашите продукти.

 Нашите продукти съдържат мининум 90% натурални растителни активни съставки. Тяхното първоначално създаване включва строга селекция от натурални компоненти, като се гарантира, че процесът им на извличане съхранява най-голяма част от активни съставки, което гарантира максимална ефективност на продуктите.Нашите продукти съдържат мининум 90% натурални растителни активни съставки. Тяхното първоначално създаване включва строга селекция от натурални компоненти, като се гарантира, че процесът им на извличане съхранява най-голяма част от активни съставки, което гарантира максимална ефективност на продуктите.

 Всеки нов продукт, който е резултат от нашия научен процес е обект на най-строги клинични изследвания, извършени в клиники или от независими лаборатории, за да се гарантира безопасност, ефективност и удоволствие от употреба.Всеки нов продукт, който е резултат от нашия научен процес е обект на най-строги клинични изследвания, извършени в клиники или от независими лаборатории, за да се гарантира безопасност, ефективност и удоволствие от употреба.

От
7.12.17
До
31.12.17
PHYTO
Производител
Пловдив