Slim Pam - 30 капсули + 30 пакетчета чай
15%
Онлайн промоция
Продукти за отслабване Женско здраве

Slim Pam - 30 капсули + 30 пакетчета чай

15.04 лева
17.69 лева

SlimPam представлява невероятна хранителна добавка за отслабване за жени от Доктор Памуков под формата на капсули и чай, съдържаща мощен комплекс от билки, цветове от маслодайни рози, ленено масло, които подобряват метаболизма и храносмилането и допринасят за здравословна редукция на теглото. Формулата на Слим Пам е разработена от научни специалисти и е съобразена с конкретните нужди на женския организъм. Изследванията доказват, че при употреба на СлимПам гарантирано ще сваляте до 2-4 килограма месечно. Слим Пам подпомага чернодробната дейност, допринася за правилното функциониране на храносмилателната система и подобрява състоянието на кожата и я подмладява. Невероятният комплект извайва силуета и гарантира нормално и здравословно отслабване по естествен начин, без така неприятния йо-йо ефект, който много често съпътства останалите продукти за отслабване. Слим Пам е познат още като "Артистичен чай за отслабване" - при употреба не се изисква спазването на екстремни диети. СлимПам намалява апетита, стимулира обмяната на веществата и подпомага изгаеянето на мазнини най-вече по проблемните зони - талия и ханш. Слим Пам не само спомага за намаляване на килограмите, но и прави фигурата да изглежда по-стегната, оформена и мускулеста. СлимПам  съдържа билки, богати на антиоксиданти, както и витамини А, Е, С и др. за поддръжка на кожата, в допълнение на растенията за редукция на теглото. Комбинацията съдържа цветове от ценни маслодайни рози, идващи от Розовата долина. Глухарчето и други билки, използвани в комбинацията съдържат натурално витамините A, E, C, B1, B6 и B12.Лененото семе е богато на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти и фито-естрогени.
Слим Пам филтърни пакетчета чай - съдържат билки, които трябва да киснат в гореща вода, за да се извлекат активните им елементи във формата на пресен екстракт. Ползата от пресните билкови ектракти е, че не съдържат консерванти и че имат бързо и ефективно действие в храносмилателната Ви система.
Слим Пам капсули - съдържат билките, богати на антиоксиданти, витамин С и други елементи, които се разпадат при горещи температури са в капсулите, за да се запази ефективността им.SlimPam представлява невероятна хранителна добавка за отслабване за жени от Доктор Памуков под формата на капсули и чай, съдържаща мощен комплекс от билки, цветове от маслодайни рози, ленено масло, които подобряват метаболизма и храносмилането и допринасят за здравословна редукция на теглото. Формулата на Слим Пам е разработена от научни специалисти и е съобразена с конкретните нужди на женския организъм. Изследванията доказват, че при употреба на СлимПам гарантирано ще сваляте до 2-4 килограма месечно. Слим Пам подпомага чернодробната дейност, допринася за правилното функциониране на храносмилателната система и подобрява състоянието на кожата и я подмладява. Невероятният комплект извайва силуета и гарантира нормално и здравословно отслабване по естествен начин, без така неприятния йо-йо ефект, който много често съпътства останалите продукти за отслабване. Слим Пам е познат още като "Артистичен чай за отслабване" - при употреба не се изисква спазването на екстремни диети. СлимПам намалява апетита, стимулира обмяната на веществата и подпомага изгаеянето на мазнини най-вече по проблемните зони - талия и ханш. Слим Пам не само спомага за намаляване на килограмите, но и прави фигурата да изглежда по-стегната, оформена и мускулеста. СлимПам  съдържа билки, богати на антиоксиданти, както и витамини А, Е, С и др. за поддръжка на кожата, в допълнение на растенията за редукция на теглото. Комбинацията съдържа цветове от ценни маслодайни рози, идващи от Розовата долина. Глухарчето и други билки, използвани в комбинацията съдържат натурално витамините A, E, C, B1, B6 и B12.Лененото семе е богато на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти и фито-естрогени.
Слим Пам филтърни пакетчета чай - съдържат билки, които трябва да киснат в гореща вода, за да се извлекат активните им елементи във формата на пресен екстракт. Ползата от пресните билкови ектракти е, че не съдържат консерванти и че имат бързо и ефективно действие в храносмилателната Ви система.
Слим Пам капсули - съдържат билките, богати на антиоксиданти, витамин С и други елементи, които се разпадат при горещи температури са в капсулите, за да се запази ефективността им.