MEGAPRIM капсули х 60 + подарък 20 капсули
16%
Онлайн промоция
Грижа за сърце и мозък

MEGAPRIM капсули х 60 + подарък 20 капсули

25.9 лева
30.9 лева

ОМЕГАПРИМ / OMEGAPRIM е добавка към храната, която съдържа оптимален комплекс от Омега 3 ненаситени мастни киселини, коензим Q10 и селен. ОМЕГАПРИМ е високотехнологичен продукт от ново поколение, който включва в състава си необходими за здравето на сърдечно-съдовата система вещества, които често отсъстват в ежедневния хранителен режим.

Омега 3 ненаситените мастни киселини - ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова киселина (DHA), които влизат в състава на Omegaprim са извлечени от пречистено рибено масло. Тези дълговерижни мастни киселини EPA и DHA са изключително полезни за човешкия организъм, тъй като допринасят за здравето на сърцето и за нормализиране на сърдечна дейност.

Коензим Q10 е естествено срещащ се в тялото мастно разтворим антиоксидант, който играе особено важна роля за трансформирането на храната в енергия. Прием на коензим Q10 се препоръчва при повишени енергийни потребности на тялото, особено за работата на сърцето и мускулите. С напредването на възрастта производството и количеството на коензим Q10 в клетките намалява. Освен с процеса на стареене, дефицитът на коензим Q10 може да се дължи на приема на статини - лекарствени препарати за понижаване на холестерола.

Селенът притежава силен антиоксидантен ефект и осигурява защитата на клетките срещу свободните радикали с вредно действие.
Комбинацията от висококачествени съставки в ОМЕГАПРИМ осигурява комплексна грижа за сърцето и кръвоносната система.

От
19.2.18
До
28.2.18
WALMARK
Производител