Sensodyne  - 75 мл
25%
Онлайн промоция
Грижа за устата

Sensodyne - 75 мл

4.79 лева
6.39 лева

ървата паста за зъби SENSODYNE е представена през 1961 година .Тя е с високо съдържание на хлорид, за облекчаване на болката на чувствителните зъби.


Чувствителните зъби е широко разпространен проблем, при голяма част от хората. Консумацията на някои храни и напитки, водят до неприятно усещане и болки на зъбите им.
Чувствителността е причинена от дразненето на дентина, там където зъба не е защитен с емайл. Когато дентинът се докосне от нещо по-топло, по-студено, сладко или кисело, се получава  дразнене на нервните окончания, последвано от остра болка.


Калиевия хлодид, съдържащ се в зъбните пасти SENSODYNE, прониква в нервните окончания и предотвратява дразненето им. Едновременно с това , стронциевия хлорид механично запушва дентилните каналчета, така че дразнещите частици ,не влизат в контакт с чувствителния нерв.


С богатата гама от продукти на SENSODYNE - Repair & Protect-възстановяваща отслабените места по зъбния емайл, Rapid-, която облекчава болката на чувствителни зъби в рамките на 60 секунди или SENSODYNE Pronamel защитаваща емайла от киселинно разяждане. Марката предлага и асортимент от продукти като: четка за зъби, конци, вода за уста и др.


SENSODYNE е пастата, която ще предпазва цялото ви семейство от болката, причинена от чувствителните зъби.