UROCOMFORT/УРОКОМФОРТ  капсули
11%
Урологични проблеми

UROCOMFORT/УРОКОМФОРТ капсули

32.72лева
29.09лева

Профилактика и допълнение към терапията на остри или хронични инфекции на пикочните пътища /ИПП/

 

Урокомфорт е хранителна добавка, която се прилага при инфекции на пикочните пътища. Блокира прилепването на бактериите към лигавицата на пикочните пътища и осъществява ефективното им отделяне от организма.

 

 

 

Съдържание

 

  • 100 мг екстракт от коприва     

Копривата има диуретичен ефект, притежава антибактериална активност освен към E.coli и към други причинители на уроинфекии. С мощно противовъзпалително действие.

 

  • 600 мг екстракт от американска червена боровинка 

Американската червена боровинка е единственият плод, защитен от Френската агенция за безопасност на храните (AFSSA) като средство за лечение срещу Е.coli

 

  • 100 мг Д-маноза   

Д-маноза е естествен монозахариден изомер на глюкозата, наричан още хексоза. Може да облекчи симптомите на инфекция на пикочните пътища в рамките от 1 до 2 дни. Д-манозата подсилва ефекта от на американската червена боровинка, т.е. синергичното им действие е по-силно отколкото по отделно.

 

Комплексният състав ефективно повлиява болезнената и неприятна симптоматика, причинена от най-честите бактериални причинители на ИПП

 

 

 

 

Урокомфорт съдържа само натурални растителни екстракти, напълно безвреден е, не съдържа оцветители и консерванти. Освен това при Урокомфорт не се наблюдава риск от развитие на резистентност към продукта.Дозировка:

 

2 пъти по 1 капсула дневно за период от 10 дни до 3 месеца.

Може да се приема самостоятелно или в съчетание с антибиотици.
Една опаковка е достатъчна за едномесечен курс.

 

 

Не съдържа оцветители, консерванти и алергени.

Подходящ е за бременни и кърмачки