Джеймисън Коса, кожа и нокти 20 капсули
20%
Разни

Джеймисън Коса, кожа и нокти 20 капсули

7.98 лева
9.98 лева

Джеймисън Коса, кожа и нокти подобрява структурата и еластичността на кожата, благоприятства растежа на ноктите и стимулира образуването на колаген и еластин.

Активни съставки:
1 таблетка съдържа: Витамин В5 (калциев D-пантотенат) 10mg, масло от пшеничен зародиш 298mg, масло от просо 154mg, L-цистин 2.2mg, лецитин 10mg.
Съдържа още: смесител: жълт пчелен восък, ленено масло (свободно от ГМО), стабилизатори: глицерин и желатин; оцветители: титаниев диоксид и железен оксид.
Не съдържа лактоза, аромати и консерванти.

Дозировка:
1 капсула по време на хранене, няколко часа преди или след прием на други лекарства.
Една опаковка е достатъчна за 20 дни. За максимален продукт приемайте 3 месеца.

Предупреждения:
Джеймисън Коса, кожа и нокти е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

--------------------------------------------------------

Вит.В5 (калциев D-пантотенат) е водно-разтворим витамин, който има важна роля за правилното функциониране на нашите органи и за здравината на кожата. Стимулира синтеза на кожни липиди, особено на серамиди, и спомага за ограничаване на дехидратирането на кожата. Подпомага растежа на косата, укрепването на корените и снабдяването с кислород.


Масло от пшеничен зародиш – това е един от най-богатите природни източници на витамин Е и ненаситени мастни киселини. Естествено съдържащият се вит.Е стимулира образуването на колаген и еластин, производството на нови кожни клетки и спомага за защитата от свободните радикали. Антиоксидантните свойства на маслото от пшеничен зародиш улесняват регенерацията на кожата, подобряват нейната структура и еластичност. Спомага за засилване растежа на косата и и придава блясък.

Масло от просо – изключително богато на витамини и минерали, особено на силициева киселина, мед и витамини А, В1, В2 и Е. Стимулира синтеза на колаген и подпомага забавянето на процесите на стареене. Силицията е особено полезен за косата, кожата и ноктите, а високото съдържание на мед спомага да се запази еластичността на тъканите.

L-цистин е аминокиселина, която съдържа сяра и е един от основните компоненти на косата, ноктите и в по-малка степен на кожата. Цистинът подпомага производството на колаген и подсилва нормалната еластичност и структура на кожата. Той ускорява развитието на богатите на кератин клетки и така благоприятства растежа на косата, кожата и ноктите.