Джеймисън витамин С 500mg с вкус на грозде 120 таблетки
20%
Разни

Джеймисън витамин С 500mg с вкус на грозде 120 таблетки

17.52 лева
21.9 лева

Джеймисън витамин С  таблетки за дъвчене съчетават ползата от прием на вит.С за подсилване на имунната система с приятния вкус на грозде.
Мощен антиоксидант, витамин С спомага за засилване на имунитета, премахване на токсините, ускорява растежа и възстановяването на клетките. Спомага също за здрави зъби, кости, венци и служи за лечение на настинка.

Формулата на Джеймисън витамин С съдържа биофлавоноиди, които работят съвместно с Витамин C, за да поддържат здравето на структурата и пропускливостта на течности на капилярите. Също както витамин С, биофлавоноидите са силни антиоксиданти, които предпазват клетките от увреждане от свободните радикали.
Джеймисън витамин С не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Подходящ за:
Възрастни
Активни съставки:
1 таблетка съдържа витамин С 500mg.
Съдържа още: декстроза, манитол, целулоза, калциев карбонат, натурален гроздов вкус, растителна стеаринова киселина, антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат; силициев диоксид, сукралоза, натурален кармин.
Дозировка:
1 таблетка дневно. Може да се сдъвче или да се остави да се разтвори в устата.
Предупреждения:
Джеймисън витамин С е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Съхранявайте на стайна температура, на недостъпно за деца място.


Витамин C за дъвчене спомага за здрави капиляри и подпомага абсорбцията на желязо в организма, което помага за лечение на анемия. Той ускорява зарастването на рани и счупени кости. Играе роля в образуването на колаген в съединителната тъкан и допринася за производството на хемоглобин и червени кръвни клетки в костния мозък.