Джеймисън Простийз Сао Палмето 60капсули
20%
Разни

Джеймисън Простийз Сао Палмето 60капсули

15.18 лева
18.98 лева

Сао Палмето на Джеймисън е хранителна добавка за облекчаване на урологични симптоми (слаб поток на урината, непълно уриниране, често уриниране през деня и нощта), свързани с лека до умерена доброкачествена хиперплазия на простатата.

Простийз Сао Палмето на Джеймисън съдържа естествени съставки, използвани за облекчаване, а не за потискане на симптомите - истински холистичен подход към уелнес. Продуктът съчетава добре известната билка Сао Палмето с други естествени съставки, благоприятстващи състоянието на простатата като екстракт от Pygeum, масло от тиквено семе и червена боровинка. 

За разлика от други формули на пазара, Простийз съдържа терапевтично количество Сао Палмето за ефективно подобряване състоянието на простатата. 

Активни съставки:

Сао Палмето (8:1) екстракт 125mg (Сереноа репенс плод) еквивалентни на 1000mg сурова билка.
Помощни вещества: тиквено семе, соево масло, желатин, глицерин, жълт пчелен восък, лецитин, титанов диоксид, натриев меден хлорофилин.

Дозировка:

Възрастни мъже: 1 капсула дневно по време на хранене.

Предупреждения:

Сао Палмето може да повиши кръвното налягане при лица, приемащи Ангиотензин II - рецепторни антагонисти.

Избягвайте приема на този продукт, ако в момента приемате мечо грозде или каквито и да било лекарства с рецепта за бъбреците или пикочните пътища.

Консултирайте се с лекар, ако симптомите продължават или се влошават. Консултирайте се с лекар, за изключване на диагноза рак на простатата.

Билките, използвани в този продукт имат много малко странични ефекти. Все пак в редки случаи, лицата могат да изпитат леко стомашно неразположение, гадене и диария.