Джеймисън Гинко билоба 80mg 90капсули
20%
Разни

Джеймисън Гинко билоба 80mg 90капсули

14.32 лева
17.9 лева

Мощен антиоксидант, Гинко билоба подобрява притока на кръв и кислород към мозъка и крайниците, като същевременно подобрява мозъчната функция и умствената острота. Подобрява кръвообращението на цялото тяло и задържа развитието на свързаните със стареенето мозъчни симптоми и състояния, намалявайки ефекта на загуба на паметта, световъртежа и безсънието.

Гинко билоба Джеймисън доставя 24% флавонгликозиди и 6% терпен-лактони. Строгият контрол на качество и тестване гарантират, че получавате едно и също количество на активното вещество във всяка капсула.

Активни съставки:

1 капсула съдържа: екстракт от гинко билоба 80mg ( еквивалентно на 4 400mg изсушени листа), стандартизиран до 24% флавонови гликозиди и 6% терпенови лактони, целулоза, дикалциев фосфат, соеви полизахариди, зеленчукова стеаринова киселина, зеленчуков магнезиев стеарат.​ 

Не съдържа изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Дозировка:

Възрастни: 1 капсула дневно по време на хранене.

Една опакова е достатъчна за 3 месеца. За употреба над 6 месеца се консултирайте с лекар.

Предупреждения:

Не използвайте Джеймисън Гинко билоба , ако приемате антикоагуланти, тъй като това може да увеличи риска от спонтанно кървене.

Консултирайте се с лекар, ако приемате лекарства за лечение на диабет, високо кръвно налягане, епилепсия, ако сте бременна или кърмите.

Има способността да взаимодейства с лекарства и растителни препарати с антикоагулантно действие, лекарствени продукти за лечение на диабет, високо кръвно налягане, епилепсия. Може да доведе до сексуална дисфункция при индивиди, приемащи антидепресанти или леки успокоителни или бензодиазепини.

Гинко билоба Джеймисън е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Нежелани реакции и странични ефекти не са известни, когато се приема според указанията.


Всички продукти от серията Jamieson са произведени съгласно 360 Pure - 360 процедури за контрол на качеството, които гарантират най-чистите суровини, абсолютна клинична чистота и ефективност на активните съставки. 

360Pure отличава Джеймисън от останалите производители и е символ на безопасни, първокачествени, клинично чисти и ефективни формули на които клиентите могат да се доверят.