Джеймисън Лутеин-Z капсули 30бр
20%
Разни

Джеймисън Лутеин-Z капсули 30бр

11.18 лева
13.98 лева

Лутеин-Z на Jamieson има важна роля в поддържането на нормалната зрителна функция. Улеснява и повишава усвояването на микроелементи от окото и го защитава от увреждане. Има мощно антиоксидантно действие и предпазва очите от вредното влияние на свободните радикали. Укрепва липидната мембрана на клетките.

Джеймисън Лутеин-Z съдържа комплекс от концентриран лутеин и зеаксантин за поддържане здравето на очите. Тази нова формула е  направена изцяло от растителни съставки и осигурява 10mg лутеин в една капсула. Формулата на Лутеин-Z e съчетана с антиоксиданти, които помагат за поддържане на добро здраве.

Активни съставки:

Концентриран комплекс от лутеин и заексантин 50 mg, цианосон ботанически комплекс 4 600 mg, семе от грозде 2 500 mg, листа от гинко билоба 2 000 mg, плод от боровинка 100 mg, екстракт от зелен чай, микрокристалинна целулоза, дикалциев фосфат, зеленчуков магнезиев стеарат, силикат, желатинови капсули.

Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. 

Дозировка:

1 капсула дневно.

Предупреждения:

Не използвайте по време на бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар, ако използвате други медикаменти.

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. 

Не превишавайте препоръчваната дневна доза Лутеин-Z, тъй като високи дози каротеноиди могат да оцветят кожата (най-вече дланите на ръцете и стъпалата на краката) в оранжев нюанс. Ако това се случи, намалете дозата, докато кожата се върне към нормалното си състояние.

Всички продукти от серията Jamieson са произведени съгласно 360 Pure - 360 процедури за контрол на качеството, които гарантират най-чистите суровини, абсолютна клинична чистота и ефективност на активните съставки. 

360Pure отличава Джеймисън от останалите производители и е символ на безопасни, първокачествени, клинично чисти и ефективни формули на които клиентите могат да се доверят.