Джеймисън витамини за жени Vita-Vim 60бр.
20%
Разни

Джеймисън витамини за жени Vita-Vim 60бр.

16.78 лева
20.98 лева

Jamieson Vita-Vim е мултивитаминен и минерален комплекс за жени, който доставя необходимите на женския организъм витамини и минерали.
Vita-vim за жени подпомага профилактиката на редица болести, подсилва имунната система и осигурява здравословна функция на всички системи в организма на жената. 
Подобрява метаболизма, подсигурява антиоксидантна защита, укрепва костната структура и уринарния тракт.
Мултивитамините за жени Вита-вим са разработени от естествени източници и фармацевтично тествани, за да се гарантира ефективно действие и абсолютна клинична чистота.
Активни съставки:
Витамини: Витамин A 300 mcg RAE/1 000 IU; Бета каротен 900 mcg/450 mcg RAE; Тиамин 1 mg; Рибофлавин 1.5 mg; Витамин B6 1.5 mg; Витамин В12 5 mcg; Витамин С 30 mg; Витамин D3 5 mcg ; Витамин Е 6.7 mg AT ; Витамин К1 40 mcg; Биотин 20 mcg; Фолиева киселина 200 mcg
Минерали: Калций 165 mg; Магнезий 62.5 mg ; Желязо 2 mg ; Фосфор 125 mg
Съдържа още: екстракт от броколи 50 mg, Боровинка 5 mg, Калциев D-глюкарат 5 mg, D-маноза 5 mg, Целулоза, растителен магнезиев стеарат, силиций, калциев силикат, титаниев диоксид, кармин.
Дозировка:
Приемайте 2 капсули дневно по време на хранене.
Оставете интервал от няколко часа преди или след прием на други медикаменти.

Предупреждения:
Jamison Vita-vim мултивитамини за жени не трябва да се използват по време на бременност и кърмене, при свръхчувствителност към някоя от съставките.
В случай, че приемате антикоагуланти (клопидогрел, ацетилсалицилова киселина и др.), задължително се консултирайте с лекар преди употреба.

Jamieson Vita-vim мултивитамини за жени е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.


Jamiеson Vita-vim мултивитамини за жени съдържат витамин D3 (холекалциферол) – същата форма, която по естествен път се синтезира в тялото, когато кожата е изложена на слънце. Тя по-лесно се абсорбира и усвоява от организма в сравнение с витамин D2 (ергокалциферол). Формулата на Вита-вим съдържа натурален витамин Е, който е два пъти по-биоактивен от синтетичния, a dневната доза от 2 капсули съдържа 400mcg фолиева киселина, необходимото количество, което може да спомогне за превенция на вродени дефекти на невралната тръба при жени в детеродна възраст.

Всички продукти от серията Jamieson са произведени съгласно 360 Pure - 360 процедури за контрол на качеството, които гарантират най-чистите суровини, абсолютна клинична чистота и ефективност на активните съставки. 360Pure отличава Джеймисън от останалите производители и е символ на безопасни, първокачествени, клинично чисти и ефективни формули на които клиентите могат да се доверят.