Джеймисън Ехинацея с чесън и джинджифил 45капс.
20%
Разни

Джеймисън Ехинацея с чесън и джинджифил 45капс.

14.24 лева
17.8 лева

Джеймисън Ехинацея с чесън и джинджифил се прилага като поддържаща терапия при лечение на инфекции на горните дихателни пътища ( напр. настинки). Помага за облекчаване на симптомите и скъсява продължителността на заболяването.

Ехинацея с чесън и джиндифил осигурява хранителна подкрепа за здрава имунна система. Активните съставки в чесъна и джинджифила, действат като антибиотици и заедно с ехинацеята защитават тялото от вирусни инфекции. Добавката е формулирана от естествени източници и е фармацевтично тествана, за да гарантира пълна ефикасност и абсолютна клинична чистота.

Активни съставки:

Екстракт от цветовете на свежа ехинацея – 100 мг, еквивалент на 300 мг. свежа ехинацея, желатин, дикалциев фосфат, целулоза, растителен магнезиев стеарат, силица, джинджифил, масло от чесън.

Дозировка:

По 3 капсули, три пъти дневно при първи симптоми на настинка или инфекция.

Консултирайте се с лекар  за употреба повече от 8 седмици.

Предупреждения:

Не приемайте Ехинацея с чесън и джинджифил, ако: сте алергични към някои от активните съставки или използвате някое от следните лекарства: имунно-потискащи (кортикостероиди, циклоспорин), антикоагуланти, антитромбоцитни, против диабет ( чесънът и джинджифилът могат да променят дозата).

Нежеланите реакции към Ехинацея, чесън и джинджифил са рядкост, но въпреки това високи дози могат да предизвикат гадене, киселини в стомаха, газове, диария или виене на свят. Ако усетите затруднено дишане или кожен обрив, прекратете употребата и се консултирайте с лекар.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.Не е заместител на рационалното хранене.

Всички продукти от серията Jamieson са произведени съгласно 360 Pure - 360 процедури за контрол на качеството, които гарантират най-чистите суровини, абсолютна клинична чистота и ефективност на активните съставки. 

360Pure отличава Джеймисън от останалите производители и е символ на безопасни, първокачествени, клинично чисти и ефективни формули на които клиентите могат да се доверят.