Допелхерц систем Fettbinder Хитозан 60табл.
27%
Разни

Допелхерц систем Fettbinder Хитозан 60табл.

19 лева
26 лева

Допелхерц систем Fettbinder Хитозан помага за естествено и безопасно намаляване и контрол на телесното тегло, като намалява усвояването на мазнините, приети с храната.
Активната съставка в Допелхерц систем Fettbinder - Хитозан има свойството да свързва в стомаха и червата поетите с храната мазнини и да възпрепятства усвояването им от организма. Натуралните фибри, от които се състои хитозана удължават чувството за ситост и намаляват усещането за глад. За по-добро свързване на хитозана с мазнината и по-лесното и отделяне от организма, Хитозанът във Фетбиндер е комбиниран с витамин С.

В Допелхерц систем Fettbinder е използван Хитозан от неживотински произход, което го прави подходящ за вегани и вегетарианци. За усилване ефекта на хитозана върху регулирането на теглото е комбиниран с витамин С.
- Витамин С създава кисела среда, която спомага за по-доброто свързване на хитозана с мазнината.
- Намалява плътността на образувалия се гел между хитозана и мазнината и така спомага за по-лесното му отделяне от организма

Допелхерц систем Fettbinder съдържа KioBind - натурален хитозан от неживотински произход, комбиниран с вит.С за бързо и ефективно действие. Свързва до 33% от поетите с храната мазнини, пречи на тяхното усвояване и съдейства за по-бързото им отделяне от организма.

Допелхерц Фетбиндер е медицинско изделие в подкрепа на:
-Намаляване и контрол на телесното тегло
-Намаляване усвояването на мазнини, приети с храната
-Нормална концентрация на холестерол в кръвта
-Удължава чувството за ситост
-Намалява усещането за глад

Не съдържа лактоза, глутен и ГМО.

Активни съставки:
1табл.съдържа: 500mg хитозан, 44mg витамин С

Дозировка:
При наднормено тегло: 2-3 таблетки 2 пъти дневно
За поддържане на нормално тегло: по 1-2 таблетки 2 пъти дневно.
Приемайте с повече течност, преди основните хранения.
Препоръчва се продължителност на приема поне 12 седмици.

Предупреждения:
Допелхерц систем Фетбиндер Хитозан е медицинско изделие.
При прием на лекарства с мастноразтворима структура (хормони, контрацептиви и др.), тяхната резорбция може да бъде променена, нужно е да се осигури интервал от минимум 4 часа от приема на Допелхерц систем Fettbinder Хитозан.
Ако трайно приемате каквато и да било съпътстваща терапия, както и при наличие на някакво нарушение или болест на храносмилателната система, се консултирайте с лекар или фармацевт преди да приемате Допелхерц систем Fettbinder Хитозан.
Да не се приема по време на бременност и кърмене.