Хидролесс 500mg 30капсули
14%
Разни

Хидролесс 500mg 30капсули

11.99 лева
13.9 лева

Хидролесс подпомага по естествен път изхвърлянето на излишните течности от тялото и запазването на нормално телесно тегло посредством елиминиране на токсичните метаболитни продукти.

Хидролесс не засяга правилното функциониране на организма и не взаимодейства с други медикаменти.

Активни съставки:

1 капсула съдържа: прах от изсушена американска боровинка 80mg, сух екстракт от стръкове на коприва 50mg, прах от изсушен ябълков оцет 50mg, цинк 12mg.Помощни вешества: микрокристална целулоза, силикон диоксид, магнезиев стеарат. За капсулата: желатин, Е171.

Дозировка:

Приемайте 1 капсула дневно с достатъчно количество течност. За да постигнете оптимални резултати комбинирайте приема на Хидролесс с подходящ хранителен режим и физически упражнения. Препоръчителен прием: 3 последователни месеца.

Предупреждения:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.  Хидролесс е предназначен само за възрастни. Съхранявайте на стайна температура и на места, недостъпни за деца.

 


 

Защо организмът задържа вода? Има много причини, които предизвикват задържане на течности в организма и повечето от тях са свързани с неподходящи диети, хормонални проблеми, употребата на противозачатъчни таблетки и недостатъчно физическо натоварване.

Често, когато усетим, повишение на теглото, обвиняваме неправилното хранене или хаотичния начин на живот, но може да става дума за задържане на течности.

Задържането на вода и целулитът.Когато тялото ни складира твърде много от консумираните мазнини, мастните клетки стават прекалено големи и започват да пречат на кръвоносните и лмфните съдове. Това засяга дренажа на водата и токсините. Задържането на вода и дегенерацията на колагеновите влакна или на епителните влакна правят кожата неравна. Това състояние се нарича ефект на портокаловата кожа. Това явление е видимо, особено в някои зони като бедрата и задните части.

Уникалният състав на Хидролесс спомага за естественото отвеждане на излищната вода от организма и за поддържане на оптимално телесно тегло чрез осигуряване на благоприятни условия за отстраняване на токсичните продукти на метаболизма. 

Съставките на Хидролесс действат по следния начин:

Американската червена боровинка е източник на естествени антиоксиданти, които предпазват организма от негативното въздействие на свободните радикали.

Ябълковият оцет има реминерализиращо и общо тонизиращо действие и допринася за поддържане на нормален апетит и изгаряне на излишните мазнини.

Екстрактът от коприва съдейства за елиминирането на течности и метаболитни токсини чрез диурезата.

Цинкът спомага за нормалната обмяна на въглехидратите, макрохранителните вещества, мастните киселини и за нормалния синтез на белтъчини, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.