Scholl система за премахване на гъбички по ноктите 3,8ml
10%
Разни Грижа за кожа, коса и нокти

Scholl система за премахване на гъбички по ноктите 3,8ml

15.89 лева
17.66 лева

Уникално проектирана система за премахване на гъбичките по ноктите. Тя е специално разработена така, че да прониква в ноктите и да убива гъбичките в зародиш. Помага за предотвратяване разпространението на гъбичките и тяхната повторна поява.

Съдържа 5 пили за еднократна употреба с уникален еднопосочен механизъм за придвижването им и лечебен разтвор с четка за нанасяне.

Начин на употреба:

Извадете пила и изпилете инфектирания нокът, за да отстраните повърхностния слой, обръщайки специално внимание на потъмнелите зони. Изхвърлете пилата веднага след употреба. Отстранете праха от повърхността на ноктите и околната кожа.Използвайте четката за нокти и нанесете разтвора върху повърхността на нокътя.Избършете течността , влязла в контакт с околната кожа. Изчакайте 5 минути преди да обуете чорапи, обувки или преди лягане. Нанасяйте разтвора веднъж дневно в продължение на 7 дни. Повторете горната процедура отначало за седмици 2, 3 и 4. В края на 4-та седмица, използвайте последната пила, за да коригирате краищата на ноктите и да отстраните всякакви грапавини, останали по повърхността на ноктите. Нанесете разтвора за нокти и пристъпете към ”Защитна фаза”.

Защитна фаза: (9 месеца) – за да предотвратите разпространение и да се предпазите от повторна поява. Нанасяйте течността върху инфектирания нокът веднъж седмично в продължение на 9 месеца или докато изчезне  потъмняването. Не използвайте лак за нокти или изкуствени нокти, докато ползвате системата за премахване на гъбички на Scholl. Подрязвайте ноктите на краката веднъж месечно – никога не изрязвайте нокътя  на пръста на крака до нивото на кожата (оставете 2-3 mm дължина).