New Green Line / Ню Грийн Лайн за отслабване х60 сашета - Zonapharm
10%
55.88 лева
62.09 лева

New Green Line е изключително популярната хранителна добавка за отслабване на ексдепутатката Петя Раева, която съдържа уникален синергичен комплекс от 10-те най-добри природни съставки за подтискане на апетита, изгаряне на мазнините, стимулиране на метаболизма и за постигане на перфектното тегло. Ню Грийн Лайн съчетава в себе си силата на растителни екстракти, аминокиселини и микроелементи, които спомагат за здравословно отслабване, като същевременно с това повишават тонуса, пречистват тялото от токсини (детоксикация) и благоприятстват общото здраве на организма.

Иновативната и изцяло натурална формула на Ню Грийн Лайн обещава трайно и ефективно отслабване, без странични ефекти и без често срещания при други продукти и диети йо-йо ефект, а разтворимата форма на продукта позволява лесно, бързо и оптимално усвояване на активните вещества от организма. Съдържащите се люти чушки (кайен) са най-атрактивната съставка в Ню Грийн Лайн, като лютият вкус на продукта, доказва именно колко истински и натурален е той. Лютите чушки кайен имат невероятното свойство да подтискат апетита и чувството на глад, те стимулират изгарянето на мазнините и термогенезата, като същевременно с това блокират усвояването на мазнини от организма и ги извеждат от тялото по естествен път. Екстрактът от зелено кафе на зърна спомага изгарянето на мазнини, ускорява метаболизма на мазнините в черния дроб и принуждава организма да гори мазнините, набавени чрез храната, за да се снабди с енергия. Зеленото кафе на зърна намалява апетита и спомага за по-бързото засищане, спомага за поддържане на нормално кръвно налягане, като същевременно с това доставя силна антиоксидантна защита на организма и го предпазва от вредното влияние на свободните радикали. Зеленото кафе на зърна действа лаксативно и детоксикиращо. Екстрактът от артишок съдържа много количество минерали, витамини и микроелементи и голямо количество от биофлавоноида цинарин, който подкрепя метаболизма на черния дроб, стимулира производството на жлъчка и улеснява перисталтиката.

Поради диуретичното си действие, цинаринът помага на организма да се освободи от излишните вода и соли в организма, а мощното му антиоксидантно действие предпазва клетките от оксидативен стрес и клетъчно увреждане. Екстрактът от зелен чай съдържа голямо количество биоактивни съединения, които имат мощно детоксикиращо, диуретично, противовъзпалително и антиоксидантно действие. Плодовете на африканското манго съдържат много минерали, витамини, аминокиселини и микроелементи, които спомагат здравословното отслабване. Екстрактът от африканско манго предизвиква по-лесно и бързо засищане, стимулира глюконеогенезата, понижата нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта и повишава нивата на хормона адипонектин. Гарциния Камбоджа потиска апетита и блокира ключов ензим в синтеза на мазнини от въглехидрати. Хром Пиколинат нормализира нивата на кръвната захар и подобрява глюкозния толеранс. Маслото от черен кимион намаля апетита, нормализира нивата на кръвната захар и понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите. Малиновите кетони стимулират процеса липолиза (изгарянето на мазнини в мастните клетки) и намаляват нивата лептини и адипонектини - хормони, от които зависи размера на мстните депа в организма. Горчивият портокал, благодарение на активното му вещество синефрин, задейства метаболизма и термогенезата, от което се изгарят повече калории.