ДЕРМАСПРЕЙ ИНТЕНЗИВ спрей 100 мл.
Страдате от екзема? Псориазис? Дерматит или обрив? Кожата Ви е много суха и не знаете какво да правите? Чувствате сърбежи, което влияе на начина ви на живот? Какво ще кажете, ако за всички тези проблеми съществува много просто решение, лесно за употреба, 100% натурално и изключително ефективно?

Представяме Ви Dermaspray Intensive, произведен във Великобритания. Това е един от най-продаваните продукти, 100% натурален, създаден специално за хора, склонни към екзема, псориазис, дерматит, сърбеж по кожата или суха кожа. Не съдържа стероиди или други химикали, не оставя следи и не прави кожата Ви лепкава. Може да се използва от всеки на възраст над 12 месеца.

Dermaspray Intensive е направен по уникална, чиста и естествена формула, съдържаща витамини, минерали и масла без стероиди, парабени, алкохол или други синтетични химикали. Натуралните съставки подобряват състоянието на проблемната кожа, а Вие ще почувствате облекчение веднага след нанасянето му.

Формулата на течен спрей е изключително ефективна, защото успява да проникне по-дълбоко в кожата от крема. Така питателните съставки се абсорбират от кожата и се справят с кожните проблеми.

Начинът на употреба е много лесен. Всичко, което трябва да направите, е да разклатите шишето и да го приложите направо върху засегнатата област. Не е необходимо да обтривате кожата след прилагането на спрея, това би предотвратило евентуални инфекции от контакт с бактерии.

Спреят е безцветен и не оставя следи след употреба, което Ви позволява да го използвате навсякъде.


Активни съставки на Dermaspray Intensive:

  • Морски зърнастец – съдържа Омега 3,6,7,9, подпомагащи естествения заздравяващ процес на кожата;
  • Инн масло – с мощно антибактериално, антигъбично и антихистаминно действие;
  • Масло от сандалово дърво – известно с противовъзпалителното си действие.

Употребата на Dermaspray Intensive ще намали степента на сериозност на кожните проблеми, ще Ви помогне да контролирате състоянието им за дълъг период от време!