ЗЕОДЕРМ ХИДРAТИРАЩ КРЕМ 50 мл.

Уникален, изключително хидратиращ крем, който заздравява и регенерира кожата. Забравете за сърбежа и възпалената кожа!

Производителите на Dermaspray Intensive Ви представят Зеодерм - уникален крем, който се абсорбира в кожата незабавно, хидратира я бързо и спомага за нейното заздравяване и регенериране.

Уникален овлажнител, който регенерира и възвръща здравето на Вашата кожа. Съдържа Инн масло с известно антибактериално и противогъбично действие, предотвратяващо сърбежа. Обогатен е с Омега, витамини и минерали.

Положителните резултати от Зеодерм са доказани! Той е един от най-ефективните и практични решения за тежки случаи на екзема, дерматит, псориазис и други кожни проблеми. Идеален е за предпазване на кожата от температурни влияния и изсъхване.

Ключова съставка е Вулканичният зеолит, който предпазва кожните клетки от увреждане, елиминира токсините по кожата и облекчава сърбежа и възпалението.

Състав: Зеолит, силициев диоксид, растителен глицерин, ленено масло, масло от пореч, зехтин, масло от жожоба, урея (органична), рициново масло, масло от здравец, розово масло, вода.

Зеодерм съдържа и силикатни минерали, които са от съществено значение както за тялото, така и за кожата, но, за съжаление, не се произвеждат от организма. Жизненоважното минерално съдържание на Зеодерм е изключително полезно за увредените клетки на кожата и съединителната тъкан.

Оптимални резултати от употребата на Зеодерм се получават при комбинацията му с Dermaspray Intensive!