Орал Б Профешънъл Кеър ОксиДжет 3000 Зъбен Център
25%
Разни Грижа за устата Медицински изделия и консумативи

Орал Б Профешънъл Кеър ОксиДжет 3000 Зъбен Център

172.79 лева
230.39 лева

Oral B Proffesional Care OXYJET Center 3000 представлява специално създаден зъбен център от известаната марка Oral B на Braun, който служи за постигането на перфектна цялостна устна хигиена, здрави и бели зъби, здрави венци и дълготраен свеж дъх. Oral B Proffesional Care OXYJET Center 3000 е комплект от две части - ултрамодерна електрическа четка за зъби и зъбен душ (иригатор) за професионална грижа на цялата устна кухина.
Електрическата четка за зъби почиства зъбите от натрупана храна и бактерии, като същевременно с това ги избелва и полира за перфектна холивудска усмивка. Електрическата четка премахва до 97% от плаката и почиства дори и най-тесните пространства между зъбите. Иновативната електрическа четка за зъби работи с акумулаторна батерия и има специални сензори, които отчитат когато натиска върху зъбите е прекалено голям, спирайки пулсациите автоматично. Електрическата четка се бори с гингвинита, като същевременно с това предпазва от повторното му появяване. Избелващият ефект при редовната употреба на електрическата четка се проявява след 3 седмична употреба. Главата на четката е проектирана със специални индикаторни снопчетта, които избледняват наполовина, като по този начин показва когато е дошло време за смяна. Електрическата четка на Орал Б е с 3 режима на работа, без значение от използвания накрайник. Функцията Daily Clean е предназначена за ежедневно почистване на зъбите. Режимът Whitening е предназначен за премахване на петна по зъбите, избелване и полиране на зъбния емайл. Функцията Sensitive е предназначен за нежна грижа и масаж на венците.
Зъбният душ ефективно премахва бактериите и плаката, почиства остатъците от храна в устната кухина, намалява възпаленията на венците и предпазва от появата на гингвинит. Орал-Б Зъбен душ работи по специална иновативна технология, която позволява смесване на въздух и вода за получаването на множество малки мехурчета, които атакуват бактериите, причиняващи плаката и почистват цялата зъбна кухина, включително и по ръба на венеца. Oral B Зъбен душ е проектиран със специален филтър, който пречиства въздуха преди да бъде смесен с водата, което гарантира максимална хигиена и абсолютна чистота. Иригаторът е с 2 фунцкии - за почистване на определен участък или за масаж на венците. Налягането на водата и силата на струята може да се регулира с 5 степени от 1 до 5, като 1 – за най-ниско до 5 – за най-високо. Зъбният душ е перфектното допълнение към ежедневните грижи за устната кухина.

Съдържание на Oral B Proffesional Care OXYJET Center 3000:

 • електрическа четка за зъби "Oral-B Professional Care 3000"
 • зъбен душ "Oral-B Professional Care OxyJet MD20"
 • зарядно - 2 броя
 • корпус със стойки за съхранение на 2 x 4 накрайника
 • накрайник за зъбен душ - 4 x "Oral-B OxyJet"
 • накрайник за междузъбно пространство "Oral-B Power Tip"
 • миещи глави - 2 броя:
 • Oral-B 3D White
 • Oral-B Precision Clean
 • резервоар за вода - 600 ml
 • инструкции за употреба
От
30.6.16
До
31.7.16
BRAUN
Производител