Престогел е медицинско изделие, създадено на базата на 100% естествени съставки, което представлява революционни средство в борбата с аналния дискомфорт и хемороидите. Престогел бързо и ефективно намалява болката и паренето при хемороиди, спира възпалението и предпазва тъканите от инфектиране.  Престогел е подходящ за профилактика и лечение на хемороиди и фисури, той действа обезболяващо и облекчава неприятните симптоми, като сърбеж, дразнене, парене, подуване и свръхчувствителност. Престогел провокира естественото оздравително действие на засегнатите клетки и тъкани, блокира "лошите" бактерии, като същевременно с това не засяга "добрите" бактерии, както и останалите клетки в организма, спира кървенето, свива кръвоносните съдове и предпазва ректалната лигавица от бактериални инфекции. Престогел дезинфекцира и създава защитен филм върху ректалната област след нанасяне, има моментално охлаждащо действие, което заменя болката с усещане за комфорт, продължаващо няколко минути, след което бива заменено с приятно усещане за затопляне.

Заради натуралния си състав, Престогел е абсолютно безопасен, нетоксичен и недразнещ и може да се използва за дълъг и продължителен период, както и да се прилага неограничен брой пъти през деня. Престогел е подходящ за деца над 12 години, бременни и кърмещи жени. престогел е чудесна алтернатива на антибиотичните и хидрокортизонните лекарства, но без неприятните нежелани реакции и страничните ефекти.

Престогел не съдържа вредни химикали, химически или синтетични консерванти, аромати, съставки от животински произход, няма странични ефекти и не взаимодейства с други лекарства.

От
30.6.16
До
31.7.16
DAN PHARM LTD.
Производител