Уринал Медикъл - 10 таблетки
20%
урологични проблеми

Уринал Медикъл - 10 таблетки

19.8 лева
24.8 лева

Уринал® Медикъл е медицинско изделие, предназначено за лечение и превенция на повтарящи се цистити и други инфекции на долните пикочни пътища (ИДПП), причинени от бактерии или гъбички (Candida и други).

Уринал® Медикъл Циститът представлява бактериално възпаление на пикочния мехур и уретрата. В повечето случаи се дължи на инвазия на бактерии Ешерихия коли, част от микрофлората на долните отдели на стомашно-чревния тракт. При подходящи условия, позволяващи прикрепване и растеж в иначе стерилните пикочни пътища се развива инфекция. Характерна симптоматика: парене при уриниране, често уриниране, мътна или с неприятен мирис урина.

Червената боровинка упражнява своя ефект върху потенциалните патогени като предотвратява възможностите за размножаването им в уринарния тракт.

Също така е известно, че приемът на антибиотици създава предпоставка за развитие на устойчиви бактериални видове (т. нар. бактериална резистентност) и повтаряне на инфекцията.

Благодарение на своя механизъм на действие, Уринал® Медикъл не позволява развитие на бактериална резистентност, затова действието му подпомага антибиотичната терапия.

От
22.8.16
До
14.9.16
WALMARK
Производител
Пазарджик , Асеновград , Пловдив , Раковски