Допелхерц Актив Имуно - 30 капсули
15%
Онлайн промоция
Витамини, минерали, хранителни добавки Продукти за бебето и детето

Допелхерц Актив Имуно - 30 капсули

6.11 лева
7.19 лева

Допелхерц Актив Имуно е специално създадена хранителна добавка за деца, която подсилва имунитета, подобрява защитните сили на детския организъм и допринася за добро зрение и нормалното състояние на мускулите и костите. Допелхерц Актив Имуно е изключително подходящ за укрепване на организма през грипните периоди, по време на боледуване, както и през периода на възстановяване.

Иновативната формула на Имуно за деца е съставена от висока доза масло от черен кимион, което представлява мощен антиоксидант и богат източник на витамини, микроелементи и полиненаситени мастни киселини. Съдържащите се витамин А, витмаин C, витамин D и цинк подкрепят имунната система, повишават тонуса и благоприятстват общото здраве на целия детски организъм. Витамин А и важния минерал Цинк подпомагат зрението и подобряват състоянието на кожата. Витамин Ц допринася за здрави зъби, съдейства образуването на колаген и доставя антиоксидантна защита. Витамин Д спомага за здрави кости и зъби.

Маслото от черен кимион, съдържащо се в Doppelherz Immuno е добито чрез студено пресоване на семена на черен кимион, което гарантира високата бионаличност на хранителни вещества след преработка.

От
2.9.16
До
30.9.16
QUEISSER
Производител